Főoldal > AKTUÁLIS > A nyaralás, ami életed egyik legjobbja lehet!

A nyaralás, ami életed egyik legjobbja lehet!

0

Írta:

Ne csak a testedet vidd szabadságra! Ugye Veled is előfordult már, hogy a nyugágyban ülve is a teendőiden járt az

Ne csak a testedet vidd szabadságra!

Ugye Veled is előfordult már, hogy a nyugágyban ülve is a teendőiden járt az agyad? Meg kell tanulnunk szellemi szabadságot adni magunknak! Segíthet, ha földrajzilag is messze hagyod a munkahelyedet, és elutazol. Ám nem kell feltétlenül külföldi úti célra gondolnod: Sárváron van egy olyan szálloda, amelyik Európa-szerte ismert a relaxációs lehetőségeiről. A Spirit Hotelben már a környezet is nyugalmat sugall és akkor még nem beszéltünk a számos stressz csökkentő lehetőségről: a meditációról, az autogén tréningről, a jógáról vagy a floatingról.

Válaszd meg jól a társaságodat!

 Ne feledd, a Te nyaralásodon Te vagy a legfontosabb! Utazhatsz családdal vagy barátokkal, a kedveseddel kettesben, de akár egyedül is útra kelhetsz, ha az esne a legjobban. A Spiritben szerencsére mindig találsz lehetőséget az elvonulásra, ha nyugalomra vágysz. A szobák kényelmesek, a közös terek kellően nagyok, és a fürdőbirodalomban, de még a kertben is számtalan meghitt tér vár Rád.

nagy.jpg () 

Kényeztessenek úgy, ahogyan a legjobb Neked!

A Spirit Hotel nem véletlenül az egyik legjobb hazai wellness hotel, hiszen itt a szakmaiságra is nagyon odafigyelnek. Ez meglátszik a szolgáltatások széles spektrumán. És ha elbizonytalanodnál, hogy valójában melyik kezelés is lenne számodra a leginkább megfelelő, akkor készséggel segítenek a választásban. Elmondod, hogy mire vágysz, és már keresik is számodra a szabad időpontot az ideális kezelésre.

Használd ki az adódó lehetőségeket!

Csak három éjszakára tudsz elutazni, vagy hosszabb időre? A Spirit Hotelben biztosan találsz megfelelő csomagajánlatot. Előbbi esetben élj a Spirit Summertime adta lehetőséggel és ne feledd, ha időben foglalsz szobát, akkor még előfoglalási kedvezményt is kapsz. Ha pedig több időd van, akkor Neked szól a 4+1 éjszakás ajánlat, így biztosan lesz időd, hogy kipróbáld a sok-sok pihentető és kényeztető lehetőséget.

További információ: www.spirithotel.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X