Főoldal > AKTUÁLIS > Keira Knightley gyönyörű anyuka

Keira Knightley gyönyörű anyuka

alakanyababaférjházasságKeira Knightleyszépségszínésznőszülésterhesterhesség
0

Írta: and

Vannak sztárok, akik már a baba születése utáni órákban közzé teszik az örömh&

Vannak sztárok, akik már a baba születése utáni órákban közzé teszik az örömhírt a közösségi médiában vagy honlapjukon, de Keira Kninghley és férje, James Righton azok táborát gyarapítják, akik jóval tovább vártak ezzel.

A gyönyörű színésznő még májusban adott életet első gyermekének, de csak ebben a hónapban árulta el, hogy a kicsi megérkezett. Az örömteli eseményről a People magazin számolt be, annyi kiegészítéssel, hogy a baba lány lett.

Ez pedig jó hír Keira számára, mert a 30 éves világsztár még februárban, Ellen DeGeneres műsorában azt mondta, hogy szerinte bizonyos szempontból ijesztő „fiús anyukának” lenni. A híresség ugyanis valakitől azt hallotta, hogy pelenkázás közben az arcába is kaphatja a pisit, ami megrémisztette. Persze az is lehet, hogy csak viccelt, nem tudjuk, mindenesetre az tény, hogy nagyon örülhet kislánya érkezésének.

keiraanya2.jpg ()

És valószínűleg amiatt sem aggódik, hogy a szülés után hogyan nyeri majd vissza a vonalait. Korábban ugyanis többször nyilatkozta, mennyire szerencsés géneket és gyors anyagcserét örökölt a felmenőitől, aminek köszönhetően nem tud meghízni.
 
Vékonysága miatt számos kritika is érte őt, sőt, sokan azt írták és mondták róla, hogy anorexiás, mert ennyire senki sem lehet „egészségesen” vékony. De Keira azt mondja, ezek a kritikák és támadások alaptalanok, mivel ő odafigyel az egészségére: helyesen étkezik és sportol is.
 
Egy korábbi interjúban elárulta: nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.
 
„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – mondta, hozzátéve, hogy szeretne néhány olyan szakácskönyvet, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptekkel.
 
Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel formálhatta tökéletesre.
 
Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi a mozgást: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.
 
Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X