Főoldal > AKTUÁLIS > Sophie Marceau elég furán öltözött fel

Sophie Marceau elég furán öltözött fel

divatfilmöltözékruhaSophie Marcauszépségszettszínésznősztár
0

Írta: and

A Cannes-i filmfesztivál mindig ott szerepel az év legrongyrázósabb nemzetközi eseményei között,

A Cannes-i filmfesztivál mindig ott szerepel az év legrongyrázósabb nemzetközi eseményei között, ahová a sztárok nemcsak azért érkeznek, hogy reklámozzák egy kicsit a filmjeiket, hanem azért is, hogy lenyűgözzék a nagyközönséget.

Ez egyeseknek már a megjelenésükkel sikerül, míg mások szettjeinek esetében nem annyira a „lenyűgöző” jelzőt használnánk… így voltunk ezzel akkor is,amikor megláttuk Sophie Marceau bőrnacis, bal oldalon szoknyás hatást sugalló, fekete-fehér szettjét.

Nekünk a bizarr és a furcsa jelzők jutottak eszünkbe – szerintünk a szerkó még akár jó is lehetne, ha az a bizonyos álszoknya rész nem zavarna be –, de a DailyMail például egyenesen zavarba ejtőnek bélyegezte a kreációt.

A ruha persze nem mindenki szerint számít bakinak, de még azok közül is, akik borzalmasnak találják, sokan úgy gondolják, hogy ez nem minősíti sem Sophie Marceau stílusérzékét, sem őt magát.

A francia sztár vidám mosolya rengeteg tinédzsert varázsolt el az 1980-as években, amikor 13 évesen feltűnt A házibuliban. Tehetsége mellett belülről fakadó természetessége és kedvessége emelte őt a legnépszerűbb színésznők közé. Azóta számos filmben csillogtatta meg tehetségét: pl. Anna Kareninaként és D’Artagnan lányaként is láthattuk.

sophie2.jpg ()

Valahogy mégis mindenkinek A házibuli maradt meg vele kapcsolatban, aminek köszönhetően igazi sztár lett. Életének azóta is nélkülözhetetlen eleme, hogy folyamatosan megújuljon, és jó formában legyen.

A színésznő diétás titkairól nem szivárog ki túl sok információ, de úgy tudjuk, Dr. Cohen speciális diétájával tartja magát formában. A francia módszer értelmében a színésznő hét közben csak minimális zsírt és cukrot fogyaszthat, viszont tejtermékeket, sok fehérjét, zöldséget és gyümölcsöt is beiktat az étrendjébe.

A hétvégéken viszont nem kell annyira visszafognia magát: olyankor bátran szedhet mártást, megkóstolhatja a különböző édességeket, és alkalmanként egy-egy pohár bort is élvezettel fogyaszthat.

Ami pedig szépségének megőrzését illeti, nos, az évek múlása rajta is látszik, de természetes szépsége még ma is vonzó. Babaarcának titka, hogy bőrét vízzel és szappannal mossa, majd utána tiszta olívaolajjal ápolja, hogy rugalmas és szép maradjon.

Arra a kérdésre, hogy szeret-e sminkelni, a következőt válaszolta: „Bevallom, kényelmetlen számomra a smink, mert fiamat, Vincentet teljes sminkben nem tudom önfeledten átölelni és megpuszilni” – mondta nevetve a színésznő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X