Főoldal > AKTUÁLIS > Suki Waterhouse mellet villantott

Suki Waterhouse mellet villantott

Bradley CooperdivatbemutatógálamellmodellSuki Waterhouseszépségsztárszupermodell
0

Írta: and

Nem a megfelelő ruhát választotta Suki Waterhouse a brit Glamour Woman Of The Year díjátadó gálára,

Nem a megfelelő ruhát választotta Suki Waterhouse a brit Glamour Woman Of The Year díjátadó gálára, illetve az azt követő Chiltern Firehouse after partira, kivéve, ha az volt a célja, hogy kilátszó testrészei vagy fehérneműje miatt írjanak róla.

A 23 éves modell ugyanis hiába nézett ki istenien elegáns, fekete Elie Saab estélyijében, csak kis híján úszott meg egy cicivillantát, amikor a szállásához visszaérve kiszállt az őt szállító kocsiból, és a ruhája kicsit félrecsúszott. Ráadásul olyan képek is készültek róla, amiken a ruha áttetsző anyaga miatt látni a bugyiját.

sukicici2.jpg ()A modellt persze valószínűleg nem zavarják túlságosan ezek a képek, ahogy rajongóit sem. Sőt, utóbbiak teljesen odavannak tőle, érte, és szerintük Suki bátran viselhet bármit, hiszen minden remekül áll vékony alakján.

A sztár persze tisztában van azzal, hogy jó géneket örökölt, de szeretne sokáig egészséges és fitt maradni, ezért helyesen táplálkozik, és rengeteget mozog. Étrendjéből nem hiányozhatnak a sovány húsok, a saláták, a friss zöldségek és gyümölcsök, edzésprogramjából pedig kedvenc mozgásformája, a kick-box.

Kislánykora óta fontos szerepet tulajdonít a sportoknak, ezek közül is leginkább a küzdősportokban mélyedt el eddig. Korábban karatézott, amit később a kick-boxra cserélt, mert azt reméli, ettől még fittebb és erősebb lesz.

Vékony alakja mellett stílusát is sokan irigylik. A modell egyik védjegyének a ballonkabátok és kabátruhák, melyek közül hűvösebb napokon te is magadra kaphatsz egy mutatós darabot. Remek szabásuknak és a derekukon megköthető övnek köszönhetően akkor is szexinek fogod érezni magad egy ilyenben, ha épp úgy látod, van rajtad pár pluszkiló.
 
sukicici3.jpg ()Suki megjelenését a kabátokon kívül mindig tökéletessé teszi magabiztossága, illetve bájos mosolya. Ezekkel nemcsak azt sugallja, hogy pontosan tudja, mit akar, és miért jött, hanem azt is, hogy igazi nő: szexi, csábító, aki ugyanakkor szeret bájos és ártatlan is maradni.
 
Talán ezzel vette le lábáról Bradley Coopert, akivel két évig járt. Bár sokan nem adtak volna néhány hétnél több időt ennek a kapcsolatnak, ők hittek az összetartozás erejében és persze egymásban is – végül nem maradtak együtt, de a másikkal töltött időszakra remélhetőleg szép emlékként emlékeznek majd. A továbblépés pedig a színésznek sikerült először, aki most Cristiano Ronaldo exével, Irina Shaykkal randizik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X