Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Garner meggyötörten néz ki a válás bejelentése után

Jennifer Garner meggyötörten néz ki a válás bejelentése után

Ben AffleckházaspárházasságJennifer Garnerszakításválás
0

Írta: and

Ha azt mondanánk, meglepődtünk Jennifer Garner és Ben Affleck válásának hírén, az nem lenne

Ha azt mondanánk, meglepődtünk Jennifer Garner és Ben Affleck válásának hírén, az nem lenne teljesen igaz, mivel az utóbbi időben egymást érték azok a hírek, melyek szerint a pár kapcsolata válságba jutott.

Erre sokan sokféle magyarázattal tudnak szolgálni, de a sztárpár csak azt erősítette meg június végén kiadott nyilatkozatában, hogy hosszas mérlegelés és gondolkodás után közösen döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Békében válnak el, gyerekeik pedig továbbra is számíthatnak mindkettőjükre.

Egy válás soha nem könnyű dolog, és szerintünk mindkét fél megszenvedi valamilyen szinten – ki jobban, ki egy kicsit kevésbé, mint a (volt) párja. Jennifer és Ben esetében állítólag a színésznő viseli nehezebben a kialakult helyzetet, de ez nemrég készült fotóin nem annyira látszik rajta: a hírességről New Yorkban készült felvételeket elnézve nekünk inkább az a benyomásunk, hogy most feladataira és új filmjére koncentrál. Talán ez segít neki abban, hogy át tudja vészelni ezt az időszakot.

jengarner2.jpg ()A barátok szerint ő van jobban elkeseredve, mások viszont azt mondják, inkább Ben nem tudja, mihez kezdjen most. „Kevés barátja van, és számára mindig is Jen volt az a biztos pont, akihez fordulhatott, ha bármi bántotta. Most viszont ez megváltozik, és egyelőre nem tudja, hogyan kezelje ezt a helyzetet, és hogy mi lesz vele ezután” – mondta egy névtelenül nyilatkozó barát.

A házaspárról – akik közül már csak Jen viseli a gyűrűjét – annyit tudunk, hogy továbbra is megtartják kaliforniai házukat, ahol Ben is maradhat (ha nem is lesz ott ezentúl annyit, mint eddig), mert így közel maradhat gyerekeikhez. A 9 éves Violet már biztosan megérti, mit jelent az, hogy szülei elválnak, de szerintünk a 6 éves Seraphinának és a 3 éves Samuelnek is van némi fogalma a kialakult helyzetről.

Sokan úgy vélik, Jennifer hajlamos lehet arra, hogy ne egyen a gondok és a közelgő válás miatt, ami az alakján is meg fog látszani. Ha így történne, akkor szinte biztos, hogy túl soványnak fogjuk őt látni, hiszen most is elég vékony. A többnyire bio élelmiszereket fogyasztó sztáranyuka igyekszik odafigyelni a táplálkozására, de persze a lelki okok az étvágyat is befolyásolják – ez ellen nem sokat tehet.
 
Barátai szerint egyébként nagyon házias, és otthon van a konyhában. „Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós ’egészséges’ rántottát” – árulta el az edzője korábban.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X