Főoldal > AKTUÁLIS > Tradíció és innováció ötvözve a TIENS Groupnál!

Tradíció és innováció ötvözve a TIENS Groupnál!

0

Írta:

A 20. születésnapi szemináriumon termékkarnevált rendeztek, majd látványos show elemekkel tarkí

A 20. születésnapi szemináriumon termékkarnevált rendeztek, majd látványos show elemekkel tarkított konferencián mutatták be a cég legújabb termékeit, a revitalizáló és hidratáló arcmaszkokat, a Kardit (krill olaj kapszula), valamint a SPAKARE termékcsaládot. Vivienne Lee, az Európai Régió Elnöke beszélt a cég töretlen sikerének titkáról, és a kitűzött jövőbeli célokról. A vállalat termékfejlesztései a tradicionális kínai orvoslás három alappillérére épülnek, melyek közül az első a méregtelenítés.

Tiens2_500_1.jpg () 

„Kínában úgy tartják, minden betegség a vastagbélből indul ki, így kulcsfontosságú karbantartani ezt a szervünket. A második lépés a tápanyag-pótlás különböző étrend-kiegészítőkkel, majd következhet az immunrendszer regenerációja” – avat be Papp Gulnara, Arany Oroszlán vezetői szintű, Autó- és Yacht-díjas tanácsadó és Country Speaker.  „Lessük el a kínaiak titkát, és kortyolgassunk rendszeresen déli ginszeng teát, ami segít, hogy mindig fittek legyünk, és méregtelenítsük a testünket” – tanácsolja Hajdú Gábor 7*-os szintű tanácsadó, az Európa Régió Tanácsadói Testületének tagja. Majd jöhet a legtisztább antarktiszi vizekből halászott krill (világítórák) kivonat, mely még a halolajnál is gazdagabb omega-3 zsírsavakban, és hatóanyagai jobban beépülnek a szervezetbe. „Persze a táplálék-kiegészítő szedése mellett ügyeljünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra is” – hívja fel a figyelmet Bíró Anna 8*-os szintű tanácsadó.

A TIENS Group Company többek között egészségügyi tanácsadásban, biotechnológiában és turizmusban érdekelt világcég. A cég központja Tiencsinben található, ahol egy közel 2 milliárd Euroból létrehozott ipari komplexumban alakították ki a kutatás és fejlesztés, a gyártás, a logisztika, a minőség-ellenőrzés, a tesztközpont, az egészségmenedzsment központ épületeit, hogy a legkiválóbb minőséget tudják biztosítani termékeik előállításánál. Az ipari parkban emellett szállodákat, konferencia központot, kiállító központot is találhatunk, illetve saját nemzetközi egyetemének konstrukciós munkálatai is folynak éppen. A termékek tanácsadói hálózaton keresztül jutnak el a vevőkhöz, ami egyben óriási üzleti lehetőséget és elismerést biztosít a tanácsadók számára. „Az öko csomagolóanyag, az egyre kevesebb műanyag használat a TIENS-nél fontos szempont, sőt a cég egyik innovációja a szennyezett vizek tisztításának speciális technikája is” – emeli ki Vivienne Lee, az Európai Régió Elnöke. Jelenleg egy izgalmas DNS-projekt van készülőben a világszerte ismert kínai TIENS vállalatnál.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X