Főoldal > AKTUÁLIS > Újra bepasizott Kate Hudson?

Újra bepasizott Kate Hudson?

anyukaDerek Houghkapcsolatkate hudsonpasiszerelemszínésznősztártáncos
0

Írta: and

A színésznőről azt rebesgetik, hogy újra rátalált a szerelem, méghozzá nem is akárki szem&

A színésznőről azt rebesgetik, hogy újra rátalált a szerelem, méghozzá nem is akárki személyében! Külföldi lapok úgy tudják, Derek Hough táncossal kezdett randizni még decemberben, de nem sokkal később valamelyest alábbhagytak a róluk szóló pletykák.

Az utóbbi napokban viszont annyiszor találkoztak New York City-ben (illetve amikor nem együtt töltötték az időt, akkor sem tartózkodtak messze egymástól), hogy a szóbeszéd ismét szárnyra kapott. Ha hihetünk az ismerőseiknek, akkor ez több is szóbeszédnél – de vajon mikor vállalja fel kapcsolatát a két szemrevaló híresség?

Kate Hudson persze meg is dolgozik azért, hogy arca mellett alakja is ilyen szemrevaló legyen: nemrég elárulta, hogy rendszeres edzéseit 20 perces gyakorlatsorral egészítette ki, kimondottan azért, hogy idén, az év elején megrendezett Golden Globe gálára még jobb formába lendülhessen.
 
„Ha csak 20 perced van, az alatt is le lehet bonyolítani egy-egy edzést. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de nagyon intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta.
 
A színésznő egyébként szinte mindig mozgásban van, és a hét 6 napján próbálja alaposan megizzasztani magát egy kis, vagy inkább sok mozgással. Vékony, nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre – leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

katederek2.jpg ()
 
Kate edzésprogramjának legfontosabb alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.
 
És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.
 
Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, a színésznő visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate nemcsak az egyik legcsinosabb sztáranyuka Hollywoodban, hanem természetességére is büszke lehet. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X