Főoldal > AKTUÁLIS > Hilary Duff sztáredzővel jár?

Hilary Duff sztáredzővel jár?

edzésedzőHilary Duffkapcsolatszerelemsztáredző
0

Írta: and

Jason Walsh sztáredzőt korábban is hírbe hozták már Hilary Duffal, és amikor együtt távoztak a

Jason Walsh sztáredzőt korábban is hírbe hozták már Hilary Duffal, és amikor együtt távoztak a jóképű tréner új edzőterméből, bizony újra megindult a susmus arról, hogy ők ketten biztosan együtt vannak. Brit lapok szerint a két hírességet csupán jó barátság fűzi egymáshoz, de azt el kell ismerni, hogy helyesek (lennének) együtt, és mi Hilary helyében bizony lecsapnánk a sármos Jasonra!

A 27 éves színész-énekesnőnek az edzésben is motiváló lehet egy ilyen helyes pasi, de úgy érzi – és mi is úgy látjuk –, hogy ő nem áll be azon sztármamik sorába, akik a szülés után vékonyabbak lesznek, mint a baba előtt voltak. 2012 márciusában született meg a kisfia, Luca, de ő fél évvel később sem adta le a várandóssága alatt felszedett pluszsúlyt.

Barátai szerint legalább 10 kilóval mutatott akkor többet alatta a mérleg, mint a baba előtt, de ez a jelek szerint Hilary-t érdekelte a legkevésbé: a róla készült fotók tanúsága szerint ő nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt akkoriban is, és az anyaság minden pillanatát hihetetlenül élvezte.

 „Nem tartok ott a fogyásban, ahol szeretnék, de nem is akarom elsietni a dolgokat” – nyilatkozta akkoriban a Lizzie McGuire, a Pletykafészek és a Younger című sorozatokból, illetve az ÖcsiKém című moziból is ismert színésznő.

„Rendszeresen sportolok, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a pluszkilókat leadjam, de szeretnék a helyes úton maradni” – tette hozzá, arra utalva, hogy ő bizony nem kér többet a gyorsdiétákból.

hilaryduff2.jpg ()

Ezekkel korábban meggyűlt a baja: 17 és 19 éves kora között Hilary folyton diétázott, de később rájött, hogy ez nem vezet jóra. „Meguntam, hogy csak grillcsirkén és zöldségeken éljek, ezért ma már mindent eszem, de mértékkel” – mondta egy korábbi nyilatkozatában.

Az ételekhez való hozzáállása sem a terhessége alatt, sem pedig a szülés után nem változott: imádja a finomságokat, és bizony pluszkilók ide vagy oda, szívesen falatozik például kedvenc csokis sütis dobozából.

Azt pedig a Twitterre is kiírta rajongóinak, mennyire odavan a testvére által készített kecskesajtért. „Kedveskedjetek egy kicsit magatoknak, és csináljátok meg ti is MOST” – biztatta követőit, megosztva a számára bevált receptet.

A színész-énekesnőt néhányan persze kritizálják, mert nem hajlandó többé beállni a túl vékony sztárok táborába. A Wellness Cafe csapata viszont örül annak, hogy végre egy hús-vér lány Hollywoodból, akit szemmel láthatóan jobban érdekel a kisfia boldog mosolya és kiegyensúlyozottsága, mint az, hogy hány kilót mutat alatta a mérleg.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X