Főoldal > AKTUÁLIS > Így edz Britney Spears

Így edz Britney Spears

Britney Spearsdaledzésénekesnőkoncertsztár
0

Írta: and

Britney Spearst rég nem láttuk, aminek egyik oka az, hogy lefoglalják Las Vegas-i fellépései, a másik pedig

Britney Spearst rég nem láttuk, aminek egyik oka az, hogy lefoglalják Las Vegas-i fellépései, a másik pedig az, hogy fennmaradó idejében gyerekeivel foglalkozik, vagy épp keményen edz – talán még soha nem vette ilyen komolyan azt, hogy formába hozza, és formában tartsa magát.

Britney nemrég a közösségi médiában mutatta meg, hogyan edz. Az Instagramra posztolt egy fotót, amin egy nem éppen könnyű jógapózban látható, és csak homlokával, alkarjával meg a lábujjaival tartja meg magát. Ezt követően pedig kardiózni indult, méghozzá egy kiadós kaliforniai túrázásra – mindezt még ebéd előtt.

Az énekesnő a sok sport mellett figyel arra, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani.

Korábban azt is elmondta, hogy általában megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

britneyedz2.jpg ()

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

A halfélék, a sovány csirkehús, a brokkoli és az avokádó is a kedvenc ételei közé tartoznak. A gyorséttermi kosztokról sem szokott le teljesen, de igyekszik ezeket minden héten csak egy-egy napon fogyasztani. Ilyenkor bármit megeszik, amit csak megkíván, de arra ügyel, hogy 5-6 étkezés helyett csak háromszor egyen, nem túl nagy adagokat.

2012-ben, még az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és azóta is több órát mozog minden nap. Kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végez, illetve tánccal is tesz szuper alakja megőrzéséért. „A tánc az egyik kedvenc kardió edzéstípusom. Kemény, de egyben nagyon élvezetes is” – nyilatkozta korábban a kétgyerekes sztáranyuka.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X