Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Moss válik?

Kate Moss válik?

házasságKate Mossszerelemszupermodellválás
0

Írta: and

Kate Moss és Jamie Hince négy év házasság után döntöttek úgy, hogy inkább kül&

Kate Moss és Jamie Hince négy év házasság után döntöttek úgy, hogy inkább külön folytatják – írják külföldi lapok. És bár a pár egyelőre nem beszél, sőt, mindketten hordják gyűrűiket, barátaik annál közlékenyebbnek bizonyultak ebben a témában.

Volt, aki elárulta, hogy a két híresség barátságosan intézi a dolgokat, míg más arról beszélt, hogy ez tényleg így is van, de Jamie kutyusa, Archie miatt mégis feszültség alakult ki köztük. Kate és előző kapcsolatából született lánya, a 12 éves Lila Grace ugyanis annyira megszerették Archie-t, hogy elhatározták: minden követ megmozgatnak, hogy velük maradhasson. Ennek persze Jamie nem örül, és esze ágában sincs átengedni kis kedvencét.

A pár barátai ennek ellenére biztosak abban, hogy a modell és a rockzenész mindenre találnak majd megoldást, és összességében sikerül majd békében elválniuk. Erre senki sem tudja, mikor kerül sor, sőt, mi abban sem vagyunk biztosak, hogy a szétköltözés hivatalosan is megtörtént, de ha a barátaik ezt mondják…

Sőt, azt is rebesgetik, hogy Jamie máris meghitt viszonyba került egy 29 éves kanadai modellel. Kate-nek viszont nem kell úgy éreznie, hogy lecserélték egy fiatalabb szépségre, hiszen ő sem panaszkodhat: negyvenes éveiben is remekül néz ki. Ennek egyik oka, hogy manapság komolyabban veszi a rendszeres sportot és az egészségesebb táplálkozást, mint valaha.

Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

katejamie2.jpg ()

A 169 cm magas modell manapság már nem kalóriaszegény ételekkel vagy esetleg koplalással szeretné megőrizni alakját, hanem átgondolt étrenddel és rendszeres sporttal, ami heti négyszer másfél óra mozgást jelent számára. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A szupermodell a jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Ami pedig szintén az egészségéhez kapcsolódik: a sztár nagyon figyel a bőrápolásra és a megfelelő bőrvédelemre, például soha nem megy napra fényvédő krém használata nélkül. De napozás helyett szívesebben használ barnító krémet – az egyenletes barnaságot és természetesen ragyogó bőrt ígérő St. Tropez termékeit reklámozza is.

„Amióta csak kapható, St. Tropez önbarnító krémet használok, amióta csak kapható. Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X