Főoldal > AKTUÁLIS > Mediterrán üdülőhely hangulatával vár téged is Hajdúszoboszló!

Mediterrán üdülőhely hangulatával vár téged is Hajdúszoboszló!

0

Írta:

Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexum

Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexumának szabadtéri medencéiben strandolhatsz, az Aquapark csúszdáiról csobbanhatsz a szoboszlói vízbe, vagy a fedett élményfürdőben relaxálhatsz, kipróbálva a wellness és fitness szolgáltatásokat, de még a gyógyulás lehetősége is adott a gyógyfürdőben igénybevezető gyógy szolgáltatásokkal és a gyógyvízben való fürdőzéssel. Hajdúszoboszló tehát az ideális választás a családi nyaralás helyszínéül, hiszen itt minden korosztály számára biztosított a felüdülés.

Sanoma_2.jpg () 

A vizes élményeket követően, a hajdúszoboszlói hangulatos séták, szabadtéri koncertek, fesztiválok változatos programjai tehetik még emlékezetesebbé az itt töltött időt. A zenés-táncos produkciókat felvonultató rendezvények nélkülözhetetlen részei a Hajdúszoboszlói élménykínálatnak, így a sok-sok vizes szórakozás mellett a fürdővárosban töltött pihenés alatt a hagyományos rendezvények szórakoztató programjaira is számíthatsz. Augusztusi rendezvényként ajánljuk Kösely-kupa Lovasverseny és az Országos Kamionos Találkozó programjait, melyek ingyenesen látogathatóak. Továbbá az Augusztus 20-ai ünnepi hosszú hétvégén a Hungarospa fürdőkomplexum területén Zenés éjszakai fürdőzések-en is szórakozhatsz, az esti fellépők között lesz Kökény Attila, Bogi és Wolf Kati.

Sanoma_3.jpg () 

A rendezvények mellett kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a város és a környék látnivalói, programjai is. Ahhoz, hogy megismerhesd a kis fürdőváros múltját, látogass el a helyi múzeumokba, tájházakba, hidd el, hogy ez a kisváros egy kincses doboz és rengeteg felfedezni található itt. A helyi hagyományok mellett új élményeket és kalandokat kínál a Géptár Múzeum, ahol veterán autók, motorok, traktorok és régi használati tárgyak tekinthetőek meg, de egyik másik ki is próbálható. A helyi programok mellett a térség kirándulási lehetőségeit is ajánljuk figyelmedbe, kiemelten a Hortobágyi Nemzeti Park megtekintését, valamint Debrecen kulturális látnivalóit.

Sanoma_4.jpg () 

Pihenj Hajdúszoboszlón, hogy vágyaid élményekké válhassanak.
Szlogenünk: Érezd jól magad!

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X