Főoldal > AKTUÁLIS > Mesteri húzás: titokban ment férjhez Jennifer Aniston

Mesteri húzás: titokban ment férjhez Jennifer Aniston

esküvőférjházasságJennifer AnistonJóbarátokkapcsolatszerelemszínésznő
0

Írta: and

Bár nemrég még arról pletykáltak a kevésbé jóindulatú emberek, hogy Jennifer Aniston

Bár nemrég még arról pletykáltak a kevésbé jóindulatú emberek, hogy Jennifer Aniston talán soha nem megy már hozzá vőlegényéhez, Justin Theroux-hoz, az esküvőre augusztus 5-én mégis sor került.

A pár 22 millió dolláros Bel Air-i ingatlanjában mondták ki a boldogító igent, és az esküvő bennfentesek szerint nem kevés szervezést és egyeztetést igényelt részükről. A végeredménnyel viszont nemcsak ők, hanem vendégeik is elégedettek voltak: állítólag az egész sokkal inkább hasonlított egy oldott hangulatú házibulihoz, mint egy puccos sztáresküvőhöz.

A remek hangulathoz biztosan az is hozzájárult, hogy csak a legjobb barátokkal és a hozzájuk legközelebb állókkal akartak együtt ünnepelni. Az esküvőre Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres vagy Chelsea Handler mellett Emily Bluntot is látták megérkezni, de Jen mamája például nem jött el, annak ellenére sem, hogy tavaly sok-sok évnyi feszültség után végre kibékült a lányával.

Jen egyik legjobb barátnője, Courteney Cox viszont ott mulatott hajnalig az ifjú párral, a hírek szerint ő volt az utolsó, aki az esküvő másnapján hajnali 3 körül távozott a helyszínről. Jen és Justin pedig néhány órával később magángépre szálltak, ami állítólag Bora Bora egyik kis szigetére repítette őket, hogy a nyilvánosságtól tisztes távolságban tölthessék a nászútjukat.

jenjustin2.jpg ()

A pár 2011-ben kezdett találkozgatni, és a dolgok olyan jól haladtak, hogy egy évvel később eljegyzésre került a sor. Ezután sok mindent lehetett hallani, például azt, hogy nem lesz egyhamar esküvő, vagy hogy inkább külön folytatják, de néha olyan hírek is felröppentek, hogy a színésznő titokban hozzá is ment szerelméhez.

Jen egyébként az utóbbi hónapokban mesterien titkolta, hogy férjhez megy, sőt, kicsit mintha még azokat a pletykákat is táplálta volna, melyek szerint nem biztos, hogy Justin mellett képzeli el a jövőt. És amíg sokan ismét megsajnálták a szerelemben igencsak szerencsétlen színésznőt, ő teljes gőzzel szervezhette az esküvőjét. Terelésből jeles!

Mi egyébként úgy gondoljuk, hogy Jen az esküvő laza, oldott hangulatához hasonló szellemben készült a nagy napra, szóval csak semmi túlzottan szigorú diéta, vagy betegesen túlzásba vitt mozgás, viszont annál több séta, ásványvíz, és lélekben minél több „befelé figyelés” lehetett a napirendjében.

Mivel egészségesen táplálkozik, és rendszeresen edz, nem volt rajta tetemes súlyfelesleg, amit az esküvő előtt lóhalálában kellett volna ledobnia magáról. Jen kedvenc mozgásformáinak, a jógának és a Pilatesnek köszönhetően mindig topformában van, előbbit olykor pucéran is gyakorolja otthon.

„Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal. Amikor a térdsérülésem hátráltatott, néhány hónapja, akkor nem edzhettem olyan keményen. De néha nem baj, ha az ember lánya kerekdedebb egy kicsit” – mondta nemrég egy interjúban a világsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X