Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg elválik Will és Jada Pinkett-Smith?

Tényleg elválik Will és Jada Pinkett-Smith?

házaspárházasságJada Pinket SmithpárszakításszerelemválásWill Smith
0

Írta: and

Hollywoodban elég ritkának számít az, ha egy pár éveken át együtt tud maradni. Will Smith &

Hollywoodban elég ritkának számít az, ha egy pár éveken át együtt tud maradni. Will Smith és neje, Jada Pinkett-Smith viszont már 17 éve együtt vannak, vagyis a nemrég szárnyra kapott hírek szerint ez hamarosan már csak múlt időben értendő, ugyanis külföldi lapok a pár közelgő válásáról cikkeztek.

Egyesek szerint Jada és Will – akik két kamasz gyerek szülei, mindketten virágzó karriert építenek még tovább, emellett saját projektjeik is egyre sikeresebbek – nos, ennyi teendő közepette épp egymásra nem jutott már elég idejük és figyelmük.

Sőt, a pletykák szerint egy harmadik is felbukkant: Will állítólag megcsalta Jadát, amire a színésznő is célzott egy interjúban. „Bíznom kell benne. Nem ellenőrizgethetem folyton, hiszen felnőtt ember… neki kell tudnia, mit akar” – mondta. Will Smith pedig Facebook oldalán közölte a világgal, hogy mindenki nyugodjon le, nem lesz válás, feleségével köszönik szépen, jól vannak, és együtt maradnak.

Jada rajongói egyébként nem is értik, miért csalta volna meg a férje a 43 éves színésznőt, hiszen vicces, kedves, imádja a gyerekeiket, és manapság is olyan az alakja, hogy a huszonévesek is megirigyelnék.

smith2.jpg ()

Jadát korábban többször is kérdezték már arról, milyen diétával és mozgásformákkal őrzi alakját és fittségét. Ezekre a kérdésekre többnyire azt válaszolta, hogy nem fogyókúrázik, inkább átgondoltan, és a mértékletességet szem előtt tartva tekint az étrendjére.

„Az étrendem alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú ételeket tartalmaz. Többnyire sovány húst, sok zöldséget, zöld salátát és gyümölcsöt eszem. Az étkezésekkel táplálni szeretném a testemet, ezért szinte semmit nem viszek be, ami túl zsíros vagy túl cukros” – árulta el.

„Az egészséges táplálkozás alapjait a nagyanyámtól tanultam, aki borzalmas szakács volt – jegyezte meg egy interjú során. Majd mosolyogva hozzátette – tőle tanultam meg azt, hogy ne az ízt tartsam a legfontosabbnak, hanem azt, milyen tápláló az adott étel. Mivel ezt korán elsajátítottam, sok olyan ételt is meg tudok enni, ami nem túl finom, de egészséges.”

Ennek ellenére a világsztár azt is fontosnak tartja, hogy időnként finomságokkal kényeztesse a családját és persze önmagát is. „Míg én élek-halok a gyorséttermi sültkrumpliért, a gyerekeim inkább sütit kívánnak. Ezért megtanultam sütni, a specialitásom a 7 Up torta. De az édességekkel óvatosan kell bánnunk otthon, a férjem ugyanis hihetetlenül édesszájú: ha elé tennénk egy tortát, az egészet meg bírná enni egyedül” – mesélte.

Ami a kedvenc mozgásformáit illeti, a színésznő rajong a kint végezhető mozgásformákért, például nagyon szeret túrázni és hegyet mászni. A síelés és a szörfözés pedig családi programnak számít náluk, amiben gyermekei, Jaden és Willow már ügyesebbek, mint ő vagy a férje. „Nálunk a szombat és a vasárnap sem a lustálkodásról szól, sőt a lányom hétköznap is korán kel, hogy együtt sportolhassunk. Neki is lételeme a mozgás” – mesélte büszkén egy interjúban.

Fotó: Time, USMagazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X