Főoldal > AKTUÁLIS > Balhézik a sztárpár: válással fenyegetőzik Gisele Bündchen

Balhézik a sztárpár: válással fenyegetőzik Gisele Bündchen

Gisele BündchenkapcsolatmodellpárszerelemTom Bradyválás
0

Írta: and

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága bennfentesek szerint mély válságba került, méghozz&

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága bennfentesek szerint mély válságba került, méghozzá már egy jó ideje, csak valamiért eddig vissza tudták tartani a nyugtalanító híreket kettejük kapcsolatát illetően. Most viszont barátaik kifecsegték, hogy nagy a baj, a 35 éves szupermodell már konzultált is egy válóperes ügyvéddel, és válással fenyegeti a férjét.

„Tom még májusban négy meccsre szóló felfüggesztést kapott. Ezt követően elkezdett irritálóan viselkedni, és egyre többet veszekedtek Gisele-lel” – mesélte a pár egyik közeli barátja, aki szerint a sztárpár nyáron egyikük születésnapját sem ünnepelte közösen.

„Tom szerint Gisele csak fenyegetőzik, de ki tudja… mindenesetre ez most egy elég kemény időszak az életükben” – tette hozzá a névtelenséget kérő barát, aki azt mondja, a híres modell kiáll ugyan férje mellett, és mindenben támogatja, de könnyen lehet, hogy ez a veszekedéssorozat örökre tönkre tette a kapcsolatukat.

Egyesek biztosak abban, hogy Gisele már nyári plasztikai műtéteire is részben azért vállalkozott, mert a házasságában már akkor rettentően boldogtalan volt. Hiszen melyik nő akarna akkor kés alá feküdni, ha egy olyan férj várja otthon, aki folyton azt érezteti vele, mennyire szép és tökéletes?

giseletom1.jpg ()A plasztikákra visszatérve, a világ legjobban kereső modellje még júliusban járt Párizsban, ahol állítólag 11 ezer dolláros mell- és szemkörnyék-plasztikán esett át. Ez még nem minden: burkában érkezett a helyi, ismert plasztikai sebész rendelőjéhez, amivel kulturális- és vallási szempontból is ezrek ellenérzését keltette fel.

Akik nem ezt kifogásolták, azok azt kérték számon kommentjeikben a modelltől, hogy többször füllentett és titkolta el a valóságot, így ezután ki fog hinni neki? Gisele persze inkább szakmai sikerei miatt szeretne bekerülni a lapokba, és szívesebben beszél kellemesebb dolgokról – például arról, hogy anyukaként is szereti megélni a fontos pillanatokat gyermekeivel. Arról nem is beszélve, mennyire feltölti a gyerekeivel töltött idő: imádja a négyéves Benjamint és a kétéves Viviant.

Az egészséges táplálkozásra és a rendszeres sportra pedig nemcsak munkája miatt figyel, hanem ez nála már életformává is vált. Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is.

A fotót feltöltötte az Instagramra is, ahol rajongók milliói olvadtak el a cuki képtől. „Köszönjük Fafi néninek, hogy megörökítette ezt a különleges pillanatot” – írta a 33 éves modell, aki egyébként már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.

Fotó: USmagazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X