Főoldal > AKTUÁLIS > Borzalmasan öltözött fel Kim, a sztárkismama

Borzalmasan öltözött fel Kim, a sztárkismama

babafenékgyerekhasKanye WestKim Kardashiankismamaruhaterhes
0

Írta: and

Hát persze, hogy Kim Kardashian volt az a sztár, aki komolyan gondolta a következő outfitet: fekete, hosszú ujjú, t&

Hát persze, hogy Kim Kardashian volt az a sztár, aki komolyan gondolta a következő outfitet: fekete, hosszú ujjú, térdig érő ruha, a nyakától a hasa aljáig fűzős megoldással, ami szabadon hagyta pocakjának egy részét. Inkább dögös buliszerkó, mint várandós anyuka utcai viselete… Ugye, hogy te sem ilyet képzelnél el egy kismamának?

Nos, a 34 éves híresség nem zavartatta magát különösebben, sőt, inkább szokásához híven élvezte a ráirányuló figyelmet, amikor New York City-ben ebben a szerelésben lépett utcára. Valamivel később pedig már az Egyesült Államok másik oldalán, a nyugati parton kapták őt lencsevégre, egy testhez simuló rózsaszín ruhában, ami nem sokat bízott a képzeletre…

kimterhes3.jpg ()Kim nemrég azt nyilatkozta, hogy elborzadt, amikor újra megszemlélte, – na, nem ezeket a fotóit, hanem – az első terhessége során viselt kismamaruháit. Most mindent másképp szeretne csinálni, és ebbe az öltözködés mellett az is beletartozik, hogy jobban ügyel étrendjére és a megfelelő mozgásra is. Dietetikus tanácsát kérte ki a helyes táplálkozást illetően, méghozzá már nem sokkal azután, hogy megbizonyosodott arról, ismét gyereket vár.

„Ezúttal egy dietetikus szakember segít abban, hogy egészséges kismama maradhassak. Amikor North-t vártam, minden nap fánkot ettem – na ez az, amit most nem fogok megtenni. Szeretném most kicsit másképp csinálni a dolgokat, de nem akarok rágörcsölni semmire. A várandósság csodálatos dolog, és én élvezni szeretném ezt az időszakot” – nyilatkozta Kim az egyik külföldi magazinnak.

Emellett persze talán már az is megfordult a fejében, mi mindent csinál majd másképp a szülés után, és ebbe alakjának visszanyerése is beletartozhat. Első terhességét követően jócskán maradt rajta súlyfelesleg, de ő mindent megtett, hogy hamar leadja ezt: összesen 25 kilót fogyott, rendszeres sporttal és egészségesebb étrenddel. 

„Semmi ’rossz’ szénhidrát, nagy elszántság és sok edzés” – osztotta meg titkait egy külföldi lappal, amikor arról kérdezték, hogyan érte el ezt a látványos fogyást. A reality sztár diétája azért ennél összetettebb volt: az Atkins-diétára szavazott, melynek alapján egy dietetikus személyre szabott étrendet állított össze számára.

Megvoltak tehát azok a hozzávalók és ételek, amiket Kim az egyes napszakokban fogyaszthatott. Ezeket mindig tálcákra készítve kapta meg reggel, délben és este. És mivel finomak, táplálóak, egészségesek, valamint bőséges adagok voltak, csak ritkán éhezett meg a főétkezések között.

„Sok sovány húst, egészséges zsírokat és szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, diót, mogyorót és avokádót eszem” – árulta el a szexi híresség. Ami pedig a sportokat illeti, Kim a szülés után néhány héttel már felkereste Tracy Andersont, aki saját, kardiót és súlyzós edzéseket ötvöző edzésprogramjával segített neki formába lendülni. A „kötelező” edzéseket futással és kocogással egészítette ki, amire rajongóit is bátorítja.

kimterhes2.jpg ()

De vajon mi igaz azokból a hírekből, hogy a gyors és látványos fogyást – részben vagy teljesen – plasztikai sebész segítségével érte el? Kim állítása szerint egy szó sem. „Ezt a leghatározottabban cáfolom. Életem egyik legnagyobb eredménye ez a fogyás, és senki nem veheti el tőlem! Nálam kitartóbb embert sosem láttatok, és büszke vagyok arra, hogy egészséges életmóddal és sok sporttal fogytam le” – mondta a sztármami.

Második terhessége során azért kerülné a túlzott súlyfelesleg felhalmozását, mert ezt az eredményt nem biztos, hogy ismét szeretné elérni? Egy biztos, Kim tanul a hibáiból, és most sokkal jobban oda szeretne figyelni az egészséges étkezésre, no meg a rendszeres mozgásra, mint North-szal való várandóssága idején. És ha ő egyszer valamit elhatároz…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X