Főoldal > AKTUÁLIS > Fantasztikus családi születésnap a Premier Outletben

Fantasztikus családi születésnap a Premier Outletben

0

Írta:

A Premier Outlet október 9-én és 10-én reggel 10 órától este 9-ig ingyenes családi

kreativ.jpg ()

A Premier Outlet október 9-én és 10-én reggel 10 órától este 9-ig ingyenes családi programokkal és születésnapi Vásárlási Maratonnal ünnepel. Kiváló alkalom tehát a hétvége, hogy akár 90%-os kedvezményekkel szerezd be a legtutibb ruhadarabokat.

1.jpg ()

A rendezvényre Kézműves és Termelői Vásárral is készülnek a szervezők, ahol beszerezheted a vasárnapi ebédhez a hozzávalókat. Ha pedig a vásárlást felfrissüléssel, szépüléssel folytatnád, akkor a SzépségPontban a helyed, ahol masszázzsal, géllakozzással, kézápolással, sminkkel és sminktanácsadással, teljes körű fogászati szűréssel, valamint sorselemzéssel várnak.

2.jpg ()
Persze a gyerekek sem fognak unatkozni, lesz arcfestés, lufihajtogatás, ugrálóvár és kézműves foglalkozások is. A születésnapi torta sem marad el: a Premier Outlet hatalmas muffintortával kedveskedik látogatóinak.

4.jpg ()
Ha szereted az állatokat, akkor duplán ott a helyed Biatorbágyon, mivel október 10-én az outletközpont egy felelős állattartásról szóló nappal koronázza meg 11. születésnapját.

6.jpg () 

A nap védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség kommunikációs vezetője lesz. A rendezvényen bemutatkozó menhelyek kutyákat és macskákat hoznak magukkal, a kisállat-simogató és a bemutatók mellett pedig örökbefogadási tájékoztató, állatorvosi tanácsadás és pónilovaglás várja az érdeklődőket.

3.jpg ()
További információ:
https://www.facebook.com/PremierOutletCenter
http://premieroutlet.hu/cikk/11-eves-a-premier-outlet


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X