Főoldal > AKTUÁLIS > Így megnőtt Suri, Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Így megnőtt Suri, Tom Cruise és Katie Holmes lánya

gyerekKatie HolmeskislánySuri CruiseszínészszínésznősztárTom Cruise
0

Írta: and

A sztárok körében vannak, akik gyerkőceik életének szinte minden pillanatát szeretnék megmutatni a k&

A sztárok körében vannak, akik gyerkőceik életének szinte minden pillanatát szeretnék megmutatni a közösségi médiában, mások viszont nagyon ritkán posztolnak fotókat csemetéikről. Katie Holmes is ez utóbbi csoportba tartozik: amióta elvált Tom Cruise-tól, nemcsak a nyilvánosság előtt „mutogatja” ritkábban közös kislányukat, Surit, hanem a közösségi médiában sem jellemző rá, hogy a kilencéves lánykáról tenne fel képeket.

Nemrég viszont egy külföldi weboldalt böngészve láttuk, hogy ők kiszúrták: Katie egy ritka felvételt tett közzé az Instagramon. „Az én művészem velem alkot” megjegyzéssel posztolt képen Suri látható, aki épp egy fa panelre próbál felfesteni festékszóróval egy ugróiskola-szerűséget.

suri2.jpg ()

A kedves kép több ezernyi lájkot kapott, de ez vajon épp elég Katie-nek, és egy ideig nem posztol újabb képet a lányáról, vagy épp ellenkezőleg: minél hamarabb meglepi majd követőit néhány új képpel a már nem is olyan csöppnyi lányáról?

suri3.jpg ()

A 36 éves színésznő egyébként saját magáról sem oszt meg friss felvételeket lépten-nyomon, de akik láttak mostanság képeket róla, azoknak feltűnhetett, milyen vékony a sztár dereka, és mennyire izmosak a lábai rövid szoknyájában.

Katie korábban elmondta, hogy a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás egyaránt fontos szerepet kap az életében, így nem is csoda, hogy nem szaladnak fel a pluszkilók, sőt, alakját mintha csak egyre csinosabbra tudná formálni.

A mozgás ebben elég fontos szerepet játszik – a színésznő számára ez nem is kényszer, hanem életmód, hiszen sportos családból származik. Több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a mozgás, el sem tudná képzelni az életét anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt. Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban.

Fotó: Toofab, Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X