Főoldal > AKTUÁLIS > Most akkor van melltartó Sharon Stone-on, vagy nincs?

Most akkor van melltartó Sharon Stone-on, vagy nincs?

fehér ruhamelltartóöltözékruhaSharon Stonesztár
0

Írta: and

Ahol Sharon Stone megjelenik, ott izzik a levegő. Így volt ez legutóbb Firenzében is, ahol az 57 éves világszt&

Ahol Sharon Stone megjelenik, ott izzik a levegő. Így volt ez legutóbb Firenzében is, ahol az 57 éves világsztár szeptember közepén jelent meg, méghozzá a Celebrity Fight Night gálán, egy csodaszép fehér ruhában és zöld kesztyűben.

Bár az estélyi elég sokat takart, azért mégis megmozgatta az emberek fantáziáját, ugyanis nem volt egyértelmű, hogy az Elemi ösztön színésznője visel-e melltartót a gyönyörű, földet söprő ruha alatt.

Egy dolog biztos: akár visel melltartót, akár nem, Sharon nagyon is büszke a testére – és lehet is, hiszen ötvenes évei vége felé járva is szuper formában van. Olyannyira, hogy nemrég meztelenül is pózolt az egyik külföldi magazin szeptemberi számába készült fekete-fehér képeken, és bizony tényleg lélegzetelállítóan néz ki minden egyes fotón.

Persze, neki is voltak nehéz időszakai. A magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy mit érzett, amikor a kilencvenes években stroke-ot kapott. „Az orvost megkértem, hadd hívjam fel az anyukámat, mire azt válaszolta: igen, ezt kellene tennie, mert egy ideig talán nem fog tudni beszélni” – mondta. A színésznőnek két évig tartott, mire újra megtanult járni és beszélni. „Most más a testalkatom, más dolgokat szeretek, sőt, még az ételallergiáim is mások” – tette hozzá.

sharonfeher2.jpg ()

Mélypontjairól egy korábbi interjúban is beszélt. „A negyvenes éveimben történt, hogy bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és megfogadtam, hogy addig maradok, amíg el nem fogadom magam. Azt, ahogyan kinézek, itt és most” – árulta el.

„Néztem az arcom a nagyítós tükörben, néztem a testem, és sírtam, csak sírtam. Aztán egyszer csak azt mondtam magamnak: rendben, megöregszel, de hogyan akarod csinálni?” – emlékezett vissza a milliók által csodált világsztár.

Azóta különösen ügyel az egészségére, a helyes étkezésre – magas protein- és alacsony szénhidrát-tartalmú étrendjét hosszú ideje követi –, és a sok mozgásra. Rendszeresen jógázik, nyújtógyakorlatokat végez, sokat sétál és táncol.

„Arra gondoltam, úgy szeretnék megöregedni, mint egy táncos. Azóta is, minden alkalommal, amikor sportolok, mindig mást csinálok, attól függően, hogy éppen melyik területet kell egy kicsit jobban átmozgatnom” – árulta el.

Ami pedig a lemondásokat illeti, Sharon arról is őszintén beszélt, hogy régen nehezen mondott nemet egy-egy pohár borra, mert nagyon szerette, de most már egyáltalán nem él egykori kedvencével. „Szerintem nekünk, nőknek egy bizonyos kor felett jobb, ha nem iszunk alkoholt, mert nagyon felfújódhat tőle az arcunk és a testünk középső szakasza” – vélekedett.

Ami Sharon kedvenceit illeti, a sztár régóta kerüli a magas glikémiás indexű ételeket, például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel.

Emellett fontosnak tartja a folyadékpótlást is, ezért sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Lelki egészsége és mindennapi aktivitása szempontjából pedig elengedhetetlennek tartja a fiaival töltött időt – elmondása szerint a kissrácoknak köszönhetően még jó ideig nem fog berozsdásodni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X