Főoldal > AKTUÁLIS > Balázs Klári megszépítette dekoltázsát

Balázs Klári megszépítette dekoltázsát

Balázs Kláridekoltázskozmetikusszépség
0

Írta:

Balázs Kláriról kevesen tudják, hogy eredeti szakmája kozmetikus, sőt még egy smink- és maszkmesteri

Balázs Kláriról kevesen tudják, hogy eredeti szakmája kozmetikus, sőt még egy smink- és maszkmesteri tanfolyamot is elvégzett, így folyamatosan követi a legújabb bőrápolási trendeket. Az énekesnő az arcbőre mellett dekoltázsa szépségére is odafigyel: egy nyári napozás közben annyira megégett a bőre, hogy otthon már nem tudott rajta megfelelően segíteni, így bőrgyógyászhoz kellett fordulnia.
 
Balázs Kláriról kevesen tudják, hogy eredeti szakmája kozmetikus – két év alatt tanulta ki a szépségápolás minden csínját-bínját. Egy ideig nappal a szakmájában dolgozott, esténként pedig a színpadon énekelt. „A kozmetikusként töltött évek nem múltak el nyomtalanul, még mindig meg tudom állapítani az emberek bőre alapján, hogy milyen életmódot folytatnak. Vallom, hogy a bőr tisztántartása a fiatalság megőrzésének legfontosabb titka, de természetesen a táplálkozás és a megfelelő folyadékpótlás is elengedhetetlen” – mondta el az énekesnő, aki egészsége megőrzése érdekében kerüli a túlságosan fűszeres ételeket, nem dohányzik és alkoholt sem szokott fogyasztani. A szénsavas üdítők helyett pedig inkább megfelelő mennyiségű vizet iszik.

balazsklari2.jpg ()
 
Szakmai tudását Klári manapság már csak saját magán alkalmazza, de a bőrápolás iránti szerelme megmaradt: mindig követi az új trendeket és az újdonságokat is szívesen kipróbálja. Egy-egy komolyabb problémával azonban neki is bőrgyógyászhoz kell fordulnia. „Nagyon zavartak a nyakamon lévő fibrómák, mert ápolatlannak éreztem magam miattuk, és a nyakláncaim is rendszeresen beleakadtak. Bőrgyógyász szakorvosom, dr. Kriston Renáta kezelésének köszönhetően a kullancshoz hasonló, bőrömön szétszóródott fibrómák teljesen felszívódtak” – mesélte az énekesnő, aki azt is kiemelte: a kezelés egyáltalán nem járt fájdalommal.
 
A nyári napozás során egy újabb kellemetlen baleset érte az énekesnőt. „Óvatlan voltam, nagyon megégett a nyakam, a vállam és a dekoltázsom, ami rettenetesen fájt és csúnya volt. Az otthoni bőrápolóimmal sem tudtam megfelelően kezelni a sérüléseket, ezért újra felkerestem a bőrgyógyászomat, akinek mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel, a HIFU eljárás segítségével sikerült újraépíteni és feszesíteni a bőrömet az égett területeken. A kezelés után megszűnt a fájdalom, elmúlt a bőrpirosodás, és szemmel láthatóan feszesebb, kisimultabb lett a bőröm” – mesélte Klári, akinek a kozmetológusnál járva egy arckezelésre is jutott ideje. Az énekesnő büszke édesanyjától örökölt egészséges arcbőrére, amit a közönség előtt is felvállal. „Gyakran állok színpadra minimális sminkben, úgy hogy csak egy kis alapozót és arcpírt teszek fel. Ősszel és télen azért én is több kozmetikumot, krémeket, szérumokat használok, és az archidratálásra is nagyon figyelek”.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X