Főoldal > AKTUÁLIS > Cate Blachett örökbefogadott kislánya szupercuki

Cate Blachett örökbefogadott kislánya szupercuki

babaCate Blanchetgyerekkislányörökbefogadásszínésznősztár
0

Írta: and

Cate Blanchett szívesen mond igent különleges filmszerepekre és őrült ötletekre, és sokak szerint az ör

Cate Blanchett szívesen mond igent különleges filmszerepekre és őrült ötletekre, és sokak szerint az örökbefogadás is ilyen volt számára. A 46 éves színésznő viszont azt mondja, ez nem így van: férjével azóta készültek egy baba adoptálására, amióta első vér szerinti gyerekük megszületett.

Cate és férjura, Andrew Upton azóta már három fiú büszke és boldog szülei. A legidősebb, Dashiell 13 éves, majd a 11 éves Roman és a 7 éves Ignatius következik a sorban. „Nem az volt a lényeg számunkra, hogy most mindenképp legyen egy kislányunk is, de örülünk, hogy így alakult” – mondta a színésznő, aki márciusban erősítette meg, hogy egy leányzóval bővült a családjuk.

A kis Edith pedig annyira hasonlít rá, mintha tényleg az ő kislánya lenne. A héthónapos babával október közepén, New York JFK repterén kapták lencsevégre a világsztárt, aki mosolyogva és büszkén lépkedett – fogadott lányával a felcsatolt babahordóban.

Az is sokaknak feltűnt, hogy Cate nemcsak büszke és boldog, hanem sportos szerelésében is nagyon csinos. Alakjára próbál ügyelni, de immár négy csemetével nincs a legkönnyebb helyzetben – nem mindig tud önmagára is kellően odafigyelni.

catebl2.jpg ()

Mivel nincsenek kimondottan kedvenc ételei, hajlamos lehet arra, hogy csak bekapja, amit otthon talál, vagy amit a gyerekei a tányéron hagynak. Ez időspórolás jegyében jó döntés, az egészsége szempontjából viszont kevésbé. Ezt Cate is tudja, és az utóbbi időben igyekszik átgondoltabb étrenddel is tenni azért, hogy egészségét és fittségét még sokáig megőrizhesse.

A hobbit című filmre való tudatos felkészülés jegyében pedig egy dietetikussal is együtt dolgozott, aki segített neki a számára legmegfelelőbb diéta összeállításában. A színésznő egy ideig nem fogyasztott gyümölcsöket, vörös húst, koffeint, alkoholt, és kerülte a glutént tartalmazó élelmiszereket is. Ellenben sok zöldséget, friss alapanyagokból készült salátákat evett, érdekes módon mindig paradicsom nélkül.

A sportra is rendszeresen szakított időt: mivel célja a vékonyságának megőrzése volt, nem pedig az izomépítés, a súlyzós gyakorlatokat hanyagolta. Leggyakrabban ellipszistrénerezett, amit kedvenc mozgásformáival, Pilatesszel, jógával és úszással egészített ki. Ezeket akkor is örömmel csinálja, ha épp nem filmszerepekre készül, hanem csak magára szán egy kis időt. 

Ezen kívül pedig családjával, gyerekeivel tölti legszívesebben a szabadidejét. „A srácokkal mindig feltöltődöm, és persze, három fiú és most már a kislányunk is sok energiámat el is veszi, de imádom őket” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X