Főoldal > AKTUÁLIS > Christina Hendricks fura ruhákban mutatja melleit

Christina Hendricks fura ruhákban mutatja melleit

Christina Hendricksmellszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Ha egyetlen teltebb alakú színésznőt kellene mondanod Hollywoodból, talán neked is a 40 éves Christina

Ha egyetlen teltebb alakú színésznőt kellene mondanod Hollywoodból, talán neked is a 40 éves Christina Hendricks jutna először eszedbe, aki maga is büszke arra, hogy nem a nullás méretű lányok táborát gyarapítja. A híresség vonalait, és persze méretes kebleit általában nem lehet nem megnézni, és azt kell mondanunk, hogy az összhatás még női szemmel is gyönyörű – mindig irigység és rosszindulat nélkül.

Legutóbbi megjelenései során viszont nem vagyunk biztosak abban, hogy a lehető legtutibb szereléseket választotta a dögös sztár: az Emmy-jelöltek gálájára ugyanis egy olyan rövid rucit vett fel, ami egyrészt előnytelen derékmegoldással törte meg homokóraalakjának szép ívét, másrészt pedig felnyomta és formátlanná tette méretes kebleit.

christinah2.jpg ()

Az Emmy-gálára választott apró fémszegecsekkel díszített estélyije már jobban bánt a melleivel, de csípőben erősítette Christinát. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy ne lett volna így is gyönyörű, hanem azt, hogy legközelebb talán kicsit jobban figyelhetne a részletekre. Hiszen aki ilyen szép és szexi, az miért ne mutathatná ezt meg a maga tökéletességében, az egész világnak?

A 40 éves sztár egyébként igyekszik egészségesen élni, mindig pozitívan gondol a testére, és elfogadja magát olyannak, amilyen. Ezért jelent nők milliói számára pozitív példát. A vörös szépség nagyon hálás az édesanyjának, akitől megtanulta, hogy mindig szeresse a testét. „A mamám sosem panaszkodott, hogy túl kövérnek érezné magát” – emlékezett vissza a sztár egy interjúban.

Majd arról is beszélt, hogy amikor még modellkarrierje során először utazott Olaszországba, nagyon megszerette a kapucsínót. A finom, krémes italkülönlegességek miatt 7 kilót hízott, ám ekkor végre igazi nőnek érezte magát. „Tetszett az a boldog, nőies és gyönyörű lány, akit a tükörben láttam. Soha többé nem akartam leadni ezeket a pluszkilókat, mert imádtam őket!” – tette hozzá.

Ennek ellenére a filmszakmában nem mindig volt könnyű dolga: a most sokak által irigyelt arányosan telt alkat sokáig szálka volt az ügynökök szemében. „Gyakran mondták, hogy le kellene fogynom, most viszont már ünneplik a pluszkilóimat. Erre csak azt mondhatom: köszönöm – végre hagyjátok, hogy önmagam legyek” – tette hozzá.
 
A színésznő manapság mindent megeszik, amit megkíván, de a mértékletességre figyel. Bár gyerekkorában a szülei túl sok szénhidrátot és túl kevés zöldséget tettek a tányérjára, Christina később rájött, hogy nagyon is szereti a zöldségeket. Ezért igyekszik ezekből minél többet fogyasztani, és kedvenc „egészséges” receptjeit már a mamájának is elkészítette.

christinah3.jpg ()

Emellett a színésznő próbál minél kevesebb szénhidrátot, és kicsit több proteint fogyasztani, de kedvenc nassolnivalójáról, a francia hagymaszószba mártogatott burgonyaszirmokról most sem hajlandó lemondani.

Ami pedig a sportolást illeti, a színésznő heti három alkalommal edz személyi trénerével, emellett pedig kardio- és erősítő gyakorlatokat is végez a férjével. „Szerintem remek motiváció lehet, ha találsz egy olyan edzőpartnert, akit imádsz” – mondta a gyönyörű sztár.

Christina egyébként nem rajong a futópadért, de olykor lefut néhány kilométert. Szívesebben használja viszont az úgynevezett BOSU labdát, ami egy puha, rugalmas labda részből és egy kemény, platform részből áll. A labda mindkét oldala használható például jóga-, Pilates-, alakformáló-, kardio-, valamint erő-állóképesség fejlesztő edzésekre, ezen kívül javítja a koordinációt is.  

„A Bosu labdával az egyensúlyérzékemen is javíthatok, emellett szórakoztató vele az edzés és remek alakot formál. Ezen végzem a súlyzós gyakorlataimat, és guggolásnál is használom” – árulta el Christina Hendricks.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X