Főoldal > AKTUÁLIS > Férjhez megy a legdögösebb sorozatsztár!

Férjhez megy a legdögösebb sorozatsztár!

házasságJoe MangelianoSofia Vergarasorozatszerelemszínészsztár
0

Írta: and

Sofia Vergarát már akkor nagyon irigyeltük, amikor összejött Joe Manganiellóval, hát még akkor,

Sofia Vergarát már akkor nagyon irigyeltük, amikor összejött Joe Manganiellóval, hát még akkor, amikor eljegyezték egymást! De persze nem rossz szándékkal mondjuk ezt, mi örülünk a boldogságuknak, és a legjobbakat kívánjuk nekik, ahogy sok ezernyi rajongójuk is. És a pár hamarosan fogadhatja is a gratulációkat, ugyanis novemberben összeházasodnak.

A dolog nem csak unatkozó médiamunkások fejéből pattant ki, sőt, maga Sofia is megerősítette, amikor az Emmy-díjátadó gálán Ryan Seacresttel beszélgetett. A modern család című sorozat 43 éves szereplője saját parfümjéről mesélt, aminek Love lesz a neve, és eleinte romantikus hangulatot idéz, az est végére viszont szexivé válik.

„Remélem, hogy hamarosan mindenki megérezheti ezt a számomra nagyon különleges illatot… amit az esküvőmön szeretnék magamon viselni, novemberben” – mondta a boldogságtól ragyogó szépség.

Sofia – aki karrierjét modellként kezdte, filmes karrierjét pedig 1995-ben – tehát egy ideje már menyasszonyi ruhák és esküvői kellékek válogatásával töltheti a napjait. Apropó ruha, szinte bármit válasszon is, szerintünk istenien a saját ízlésére és alakjára fogja igazítani azt.

sofiav2.jpg ()
A híresség szerintünk egyébként nem tartozik a dundi színésznők táborába. Bár nőiesebb az alakja, mint számos kolléganőjének, azért teltnek távolról sem neveznénk. Korábban ő maga is elmondta, nem tagadja, hogy sokat köszönhet szuper alakjának, de hozzátette: odafigyel a teste igényeire. Ha például tortát szeretne enni, azt sem tagadja meg magától, de mértéket tart a finomságokkal.

Rajongói nemcsak Sofia alakját csodálják folyton, hanem azt is, hogy szinte bárhol, bármikor fantasztikusan néz ki. Ennek a világsztár szerint az a titka, hogy az évek során kialakította a számára tökéletes ruhatárat. Ebben nem feltétlenül drága holmik szerepelnek, hanem az ő kedvencei, melyek közül minden jól áll neki.

Alakjáért pedig természetesen egészséges táplálkozással és rendszeres sporttal is tesz – elsősorban tánccal. „Imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta a színésznő egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a mozgással nemcsak saját testének, hanem a show-nak is tartozik. „Hogy nézne ki a karakterem, Gloria lapos fenékkel?” – mondta.
 
A 43 éves híresség diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés: nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már 16 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.
 
Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.
 
„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.

Fotó: People.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X