Főoldal > AKTUÁLIS > Gőzölgő pillanatok a megújult Dandárban(X)

Gőzölgő pillanatok a megújult Dandárban(X)

0

Írta:

Az 1930 óta működő Dandár fürdő életében a tavalyi fejlesztések a fürdő egész lény&

Az 1930 óta működő Dandár fürdő életében a tavalyi fejlesztések a fürdő egész lényét átformálták. Az eddig kihasználatlan területek átalakításával új lehetőségek adódtak. Kár lett volna nem élni velük! A pince egy kisebb wellness részleggé változott. Szauna, gőzkamra, merülő medence és pihenő található benne. Az eddig elfeledett udvar is kivirult. Élményelemekkel két termál medence került kialakításra, amelyek 34-36 ºC-os hőmérsékletükkel a hűvösebb, őszi napokon garantáltan feledhetetlen órákat fognak szerezni a vendégeknek a gőzölgő vizükkel és a párás levegővel. 2015 nyarán pedig megújultak a beltéri medencék, felújításra kerültek az öltözők és új vizesblokkok kerültek kialakításra.

2.jpg ()

Ha ilyen élmények után is még vágynának valami pluszra, frissítő, púderes, aroma relax, menedzser masszázsok közül választhatnak kényük-kedvük szerint. Sőt, akár párosan is kipróbálhatják ezeket a remek szolgáltatásokat az újonnan kialakított emeleti masszázshelyiségben.

3.jpg ()

Egyértelműen kijelenthető, hogy egészségünk megőrzése legkedvezőbb áron kiváló minőségű szolgáltatásokkal és gyógyvízzel a IX. kerületi Dandár fürdőben lehetséges. Nemcsak a normál belépő ára pénztárcakímélő, de délutáni kedvezmény is igénybe vehető hétköznapokon 17 órától. A diákok pedig a belépő árának közel 30%-át megspórolhatják, ha az iskola vagy egy átbulizott éjszaka után ebben a fürdőben ejtőznek. A gyógyszolgáltatások szakorvosi beutalóval is igénybe vehetőek nagyon kedvező áron.

További információ: www.dandarfurdo.hu




További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X