Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman ragyogóan szép mostanában

Nicole Kidman ragyogóan szép mostanában

nicole kidmanszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Úgy tűnik, az új kihívások jót tesznek Nicole Kidmannek. A 48 éves színésznő nemrég

Úgy tűnik, az új kihívások jót tesznek Nicole Kidmannek. A 48 éves színésznő nemrég igent mondott egy ár-összehasonlító weboldal reklámfelkérésére, így a comparethemarket.com hirdetésében szerepel – pontosabban ragyog, egy gyönyörű vörös ruhában.

És természetes sminkben, sötét színű ruháiban is tündökölt, amikor egyik este férjével, Keith Urbannel hagyta el a londoni West Enden található Noel Coward színházat, ahol 15 évnyi szünet után tért vissza a világot jelentő deszkákra. A hollywoodi sztár egy ideje már érezte, hogy szeretné magát ismét a színpadon kipróbálni, és a Photograph 51 című darabnak köszönhetően ez meg is történt.

nicolek2.jpg ()

Bár a híresség kicsit vékonynak tűnik a színház előtt összegyűlt fotósok képein, a helyzet azért nem annyira súlyos – nem mondanánk betegesen soványnak. Biztosan csak arról van szó, hogy nagyon sokat dolgozik, ami miatt az egyébként is vékony színésznőre még kevésbé rakódnak fel a kilók.

Korábban elárulta, hogy vonalait elmondása szerint főleg bio ételeknek köszönheti, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.  

nicolek3.jpg ()

Keith Urban felesége a rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Korábban azt is elárulta, hogy két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött idő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X