Főoldal > AKTUÁLIS > Minőségi anyagok keverednek energikus és vidám, neonszínű mintákkal és divatos szabásokkal a legújabb F&F Active kollekcióban (X)

Minőségi anyagok keverednek energikus és vidám, neonszínű mintákkal és divatos szabásokkal a legújabb F&F Active kollekcióban (X)

edzésF&Fsportruházattesco
0

Írta:

Az új évi edzés fogadalom nálunk kezdődik.
A legújabb innovációk és legmenőbb részletek segítenek az új évi edzésterved megvalósításában, bármilyen sportról legyen is szó.
Az F&F Active kollekciója jól szellőző és gyorsan száradó anyagokból készült, a megfelelő testhő és a komfortérzet megtartásáért.

Este jársz futni? Szerezz be egyet a fényvisszaverő csíkokkal ellátott futónadrágainkból, melyben sötétedés után is garantáltan látható leszel. De ez még nem minden. Speciális nadrágainkon titkos zsebeket találsz, melyekben elfér a kulcsod és telefonod is.

Egyéb sportok híve vagy? Az F&F online Magazinjában rengeteg tippel és inspirációval látunk el, melyekkel könnyebb less elkezdened az új évi edzéstervet.

F-F.com

F&F Active termékeit keresd a Tesco hipermarketekben.


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X