Főoldal > AKTUÁLIS > Cindy Crawford apró sortban mutatta meg szexi lábait

Cindy Crawford apró sortban mutatta meg szexi lábait

Cindy Crawfordedzéslábmodellnadrágshortszupermodell
0

Írta:

Cindy Crawford nem jön zavarba, ha smink nélkül, sportos ruházatban kapják lencsevégre, de erre nem is lenne oka, hiszen bárhol, bármikor képes bebizonyítani a világnak, hogy fantasztikusan néz ki.

 Az 50 éves sztárt legutóbb férjével, Rande Gerberrel kapták lencsevégre, amikor Malibuban sétáltak szeptember közepén. És bár külföldi lapok szerint Cindy a férje tequilamárkáját, a Casamigost szerette volna reklámozni, mi úgy gondoljuk, ez nem annyira sikerült neki. Ugyanis az emberek többsége nem azt nézte, mi van a pólójára írva, hanem mindenki a szupermodell mini sortjáról és izmos lábairól volt képtelen levenni a szemét.

A kétgyerekes sztáranyuka valószínűleg sminket sem viselt, ami nem is meglepő: sokan tudják róla, hogy inkább a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt, mint a látványos sminkekre. Hiszen pontosan tudja, hosszú távon megtérül a gondoskodás, és bőre meghálálja a törődést.

Korábban viszont beismerte, hogy szépsége megőrzése érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.

cindyshort2.jpg ()

Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.

Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.

Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X