Főoldal > AKTUÁLIS > Sosem látott, fura fotók jelentek meg Angelina Jolie-ról

Sosem látott, fura fotók jelentek meg Angelina Jolie-ról

angelina joliefényképfotófotózásszépségsztár
0

Írta:

Bizarr fotókon pózolt a fiatal szupersztár

Angelina Jolie sem volt mindig az a tökéletes külsejű szupersztár, akinek rajongói tartják. Ennek bizonyítékaként tavaly június közepén, körülbelül egy héttel a színésznő 40. születésnapja után előkerült néhány sosem látott, retró fotó, amik sokak szerint kimondottan ijesztőek.

Az 1995-ben készült felvételeken még egy vad tekintetű, parókákban pózoló, az igazi áttörésre váró modell-színésznőt láthatunk, aki egy csillogó, fehér, krokodilbőrszerű szettben pózol.

Angelina azóta persze sokat változott, és akik szeretik őt, valószínűleg egyetértenek abban, hogy sok jellemvonása előnyére formálódott. Az pedig vitathatatlan, hogy vékony alakját is sikerült megőriznie.

angel2.jpg ()Bár időről időre felröppennek róla olyan pletykák, melyek szerint túl szigorú diétákkal akar csinosabb, sőt, soványabb lenni, mások inkább azt állítják róla, egy ideje már fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Az egészségére családja, elsősorban gyerekei miatt is ügye, és szeretne minél táplálóbb ételeket tenni az asztalukra.

Angelina kedvencei közé tartoznak a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a Cheerios gabonapelyhet és a gyorséttermi kosztot sem veti meg. De ha igaz az, hogy a közelmúltban visszatért veszélyes diétájához, és egy ideig szinte csak magvakon élt, akkor elég valószínű, hogy ezeket a kedvenceit is megtagadta magától…

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

angel3.jpg ()

És bár az utóbbi időben ismét rengeteget dolgozik, intézkedik, azért időről időre megtalálja a módját, hogy kikapcsolódjon a családjával valahol a nagyvilágban. 2013 decemberében például egy hangulatos hajókiránduláson fotózták le Brad Pittel és a gyerekkel, ahol szemmel láthatóan jól érezték magukat.

Angelina egyébként rajongással beszél szeretteiről, főleg a férjéről. „A kapcsolatunk valószínűleg azért is tart még mindig, mert nemcsak a szerelmem és a partnerem, hanem a legjobb barátom is egyben. Nem tudnám elképzelni nélküle az életemet” – nyilatkozta a színésznő.

Fotó: US Magazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X