Főoldal > AKTUÁLIS > Serena Williams dögös cuccokban mutatta meg izmos alakját

Serena Williams dögös cuccokban mutatta meg izmos alakját

edzésizomSerena Williamssportolósztárteniszező
0

Írta:

Mindkét szettje megerősítette, hogy itt bizony egy élsportolót láthatunk!

Mi lehet annál nagyobb dolog valaki számára, hogy díjakat nyer a pályája során? Talán csak az, ha ezt követően még utcát is elneveznek róla, és film is készül pályafutásáról. Serena Williamsnek immár ez utóbbi is megadatott: a róla elnevezett dokumentumfilmet pedig már be is mutatták.

Természetesen ennek is volt díszbemutatója New York City-ben, ahová számos díszvendéget is vártak. Serena testvére, Venus nem volt ott, mert épp Európában teniszezik, megjelent viszont a Vogue ikonikus főszerkesztő-nagyasszonya, Anna Wintour, Vera Wang divattervező, valamint két fiatal híresség, Karlie Kloss szupermodell és a rapper Iggy Azalea is.

A világsztárok mellett Serena is megérkezett, méghozzá nem is akármiben! A rendezvényen egy aranyszínű, vállpántos, merészen felskiccelt ruhát viselt, majd az after party-ra átöltözött, akkor már egy fehér, elegáns, hasvillantós top és egy fekete bőrnadrág voltak outfitje legfigyelemreméltóbb elemei.

Serena sem a sminkelést, sem pedig a kiegészítőket nem vitte túlzásba, ami okos döntés volt részéről, hiszen így mindenki elsősorban az eseményre választott ruháit, illetve izmos alakját csodálhatta meg.

Ez utóbbi kapcsán nem is lehet vitás, mennyit dolgozik Serena állóképessége, ereje, fittsége és persze vonalai megőrzésén és tovább tökéletesítésén. Sportolóként szabadidejében is számos mozgásformát kipróbál, sokat meg is szeretett, de van, amivel képtelen volt megbarátkozni – ez pedig a zumba. „Megpróbáltam, de őszintén szólva ez nekem túl nehéz. Azt sem tudtam, hová lépek… komplett lúzernek éreztem magam” – nyilatkozta.

Ami pedig az étkezést illeti, korábban testvérével, Venusszal együtt vegetáriánus módon étkezett, ám versenyek előtt mindig szüksége van egészséges mennyiségű húsra. Gyerekkora óta kedvence a mamája sült csirkéje rizzsel és szósszal, így ezt a mai napig szívesen fogyasztja, ám a versenyek alatt legtöbbször nem az anyukája, hanem a családi szakács főz rá.

És sokan irigylik amiatt, amit egy korábbi interjúban mondott, őt idézzük: „Mérkőzések előtt nem igazán tudok enni, mivel nagyon ideges vagyok. Előző éjjel azért magamba erőltetek némi szénhidrátot, főleg, mivel tudom, hogy reggel képtelen leszek enni” – számolt be étrendjéről Serena.

Majd hozzátette, hogy azért ne egészségtelen finomságokra gondoljunk, hiszen meccsek előtt nem tömheti ezekkel tele a gyomrát. „Természetesen a szénhidrát alatt nem tésztát kell érteni, inkább barna rizst eszem vagy quinoát”.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X