Főoldal > AKTUÁLIS > Titokban lett anyuka a Szívek szállodája színésznője

Titokban lett anyuka a Szívek szállodája színésznője

Alexis BledelbabaRoryszínésznőSzívek szállodájasztárszülésterhesség
0

Írta:

A Szívek szállodájának Rory-ja titokban szült, méghozzá múlt ősszel.

Kisfia született Alexis Bledelnek, vagyis a Szívek szállodája Rory-jának – írták nemrég az E! News-ra hivatkozva külföldi lapok. Az örömhírt a 34 éves színésznő kollégája, a sikersorozatban Luke-ot alakító Scott Patterson árulta el a Glamour magazinnak, hangsúlyozva, hogy Alexis a legkedvesebb, legintelligensebb, legimádnivalóbb ember, akivel valaha is találkozott, és épp olyan, mint régen, de a házasság és az anyaság azért tett arról, hogy még nőiesebbé váljon.

A színésznő szóvivője megerősítette, hogy a hír igaz, és tényleg egy kisfiúval bővül Alexis Bledel és Vincent Kartheiser családja – a baba ráadásul nem is mostanában született, hanem még múlt ősszel, de szüleinek eddig sikerült titokban tartani érkezését.

Alexis és Vincent egyébként titkolózásból csillagos ötöst érdemelnének: kapcsolatuk úgy indult, hogy a Mad Men című sorozatban titkos szeretőket játszottak (ezek a részek 2012-ben kerültek adásba), és hát nem ez lenne az első eset Hollywoodban arra, hogy két színész egymásba szeret…

Nem tudjuk, ez pontosan mikor történt, de az tény, hogy a kapcsolatuk hónapokkal ezután komolyra fordult, és 2014 júniusában összeházasodtak, természetesen titokban. A Szívek szállodája színésznőjének ezután sem a terhességéről, sem pedig a tavaly ősszel született babájáról nem hallottunk semmit – egészen mostanáig.

Alexisről tehát kijelenthetjük, hogy nem szereti nagydobra verni a dolgait – ez az edzéstervére és az étrendjére is vonatkozik. Egy külföldi magazinnak korábban elmondta, hogy az egyik legfinomabb étel, amit valaha New Yorkban evett, az a kemencében sült pizza fokhagymával, ricottával, bazsalikommal.

Bár étteremben is szívesen eszik, azt még jobban szereti, ha magának készítheti el az ételeit, mert a hozzávalók és azok frissessége is fontosak számára. „Próbálok egészségesen, minél több bio hozzávalót felhasználva étkezni, és ha csak lehet, helyi kereskedők árujából vásárolok a konyhámba” – nyilatkozta korábban.

Ami az edzést illeti, a színésznő leginkább úszni szeret, mert – mint mondja – míg mások futás közben szellőztetik ki a fejüket, és maradnak kicsit egyedül a gondolataikkal (vagy éppen zárnak ki mindent), ő a vízben tudja ezt megtenni. Az edzőtermek nem az ő világát jelentik, a kondigépek közül a csigás lehúzót pedig egyenesen a legnagyobb ellenségének nevezte.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X