Főoldal > AKTUÁLIS > 10 év után szakított kedvesével a hercegnő

10 év után szakított kedvesével a hercegnő

Beatrice hercegnőhercegnőszakításszerelem
0

Írta:

Beatrice hercegnő majdnem az életének egyharmadát töltötte párkapcsolatban Dave Clarkkal – a 28 éves hercegnő és a milliomos 10 évig voltak együtt, de nemrég szakítottak.

Sokakat meglepett ez a döntés, mivel a pár kapcsolatát Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelméhez tartották hasonlónak. Egyébként ők is szakítottak egy rövid időre 2007-ben, majd rájöttek, hogy egymás nélkül nem megy – nos, jó páran most úgy vélik, előbb-utóbb Beatrice és Dave is eljutnak ehhez a felismeréshez.

A két fiatalt egyébként Vilmos mutatta be egymásnak Pierce Brosnan fiának, Seannak 2006-os születésnapi buliján. A buli után randizni kezdtek, és szinte azonnal egymásra találtak, olyannyira, hogy a hírek már arról szóltak, talán övék lesz a következő királyi esküvő. Hát, nem így lett: a pár a jelek szerint külön utakon folytatja.

Pedig ha valakik, hát ők aztán nagyon sok mindenen átmentek együtt. Dave akkor is kedvese mellett állt, amikor a lányt sokan bántották a külseje miatt – Beatrice 2008-ban még legalább 20 kilóval nehezebb volt, de nem érdekelte a súlya. Boldog volt úgy, ahogyan kinézett, és nem foglalkoztatta, mit gondolnak mások.

**USA ONLY** London, UK - Part 2 - Princess Beatrice of York and her boyfriend, Dave Clark attend the launch of fine jewelry designer Sabine Ghanem's new Harlequin collection held at the Firehouse nightclub in London.  The pair left the party holding hands and were both full of smiles.  Princess Beatrice looked pretty in a black shirt dress with leggings and black heels while Dave was dressed more casual in a plaid shirt with grey jeans.

AKM-GSI          April 9, 2014

**USA ONLY** 

To License These Photos, Please Contact :

Steve Ginsburg
(310) 505-8447
(323) 423-9397
steve@akmgsi.com
sales@akmgsi.com

or

Maria Buda
(917) 242-1505
mbuda@akmgsi.com
ginsburgspalyinc@gmail.com

Egészen addig, míg kedvesével el nem utazott egy romantikus nyaralásra a sztárok egyik kedvenc nyaralóhelyére, St. Barts szigetére, ahol a paparazzók lefényképezték a bikiniben fürdőző hercegnőt. A képek gyorsan fel is kerültek a netre, onnantól kezdve pedig az egész világ sokáig csámcsogott azon, hogy Beatrice-nak mekkora a hasa, hogy a combjai összeérnek, a derekán jókora úszógumi folyik ki a bikiniből, és lógnak a mellei.

Erzsébet királynő unokájának nagyon fájt az a sok kemény kritika, amit az alakja miatt kapott. Egy ideig elő sem mert bújni, úgy szégyellte magát, de később azt mondta, ez adta meg neki a végső lökést, hogy változtasson életmódján. Persze voltak, akiknek ez sem tetszett, sőt, drasztikus fogyását látva arról kezdtek pletykálni, hogy biztosan anorexiás, holott nem erről volt szó, „csak” arról, hogy Beatrice tényleg elég szigorú volt magához.

Személyi edzőt fogadott, akivel órákon át futott, edzett a londoni parkokban, mindaddig, míg képes volt lefutni a londoni maratont is. A sok helytelen diéta után pedig végre megtalálta azt, ami neki bevált: a cukros üdítők helyett csak vizet ivott, és legtöbbször csak zöldséget és gyümölcsöt evett.

Amikor lefutotta a londoni maratont, azt mondta, hogy mint minden lánynak, neki is sokat segített szerelme támogatása. „Nemcsak magam, de Dave miatt is le akartam fogyni és megmutatni, hogy kemény akarattal sikerülhet” – mondta akkor Beatrice.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X