Főoldal > AKTUÁLIS > Ireland Baldwint meztelenül fotózták

Ireland Baldwint meztelenül fotózták

fotózásIreland Baldwinmeztelenmodell
0

Írta:

Kim Basinger és Alec Baldwin lánya nem szégyellős…

A modelleknél nem szerencsés, ha túlságosan szégyellősek, ugyanis egy-egy munka megkövetelhet némi vetkőzést – sőt, a bevállalósabbak akár teljesen meztelenül is pózolhatnak a fotósok előtt, a képeik pedig utána bejárják a világot.

Ez történt legutóbb Ireland Baldwinnal is, aki a Treats! magazin fotózásán szabadult meg ruháitól. Igaz, nem az összes képen lesz meztelen, amit a lap következő számába készítettek, de a fotózás után készült werkvideóból kiderül, hogy azért a legtöbb szettben látni lehet legalább a 20 éves sztárcsemete melleit.

A fiatal híresség számára soha nem is volt kérdés, hogy híres szülei – Kim Basinger és Alec Baldwin – nyomdokaiba lép, és a rivaldafényben képzeli el az életét. „A mamám 16 évesen kezdett modellkedni, majd színésznő lett. Számomra is természetes volt, hogy a kamerák előtt a helyem” – nyilatkozta korábban.

Ireland gyakran szembesül azzal a véleménnyel, hogy neki könnyű, hiszen híres szülei biztosan megfelelő hátszelet jelentenek számára Hollywoodban, és segítik őt álmai elérésében. Szerinte viszont ez nem a teljes igazság: családja támogatja, de ő úgy érzi, mindenért meg kell dolgoznia – néha talán keményebben is, mint egy ismeretlen tehetségnek.

A kemény munka és a tökéletességre törekvés az edzésprogramjában is megmutatkozik. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy egy héten több mint hétszer edz, ugyanis edzésnapjain két alkalmat is beiktat. „Reggelente jógázom és táncolok, a kardiót viszont mindig estére időzítem” – árulta el.

A jóga és a tánc mellett fontos számára, hogy futással is tegyen fittségéért, emellett pedig többnyire súlyzós gyakorlatokat, lábemeléseket és hasizom-erősítő feladatokat végez. És mivel egy-egy zsúfolt napot nem tudna éhesen végigcsinálni, hanyagolja a diétákat és a koplalást.

„Inkább rendszeresen eszem, és igyekszem egészségesen élni: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, illetve ezek levét és sok ásványvizet iszom, de a kávéról például nem tudok lemondani” – árulta el.

Ireland és a példaképek

Kim Basinger sokak számára még ma is a világ egyik legszexibb színésznője, aki bizony a kislányát is inspirálja. „Sokat tanulok tőle, például azt, hová nézzek, és hogyan tartsam a fejem a fotózásokon” – mondta korábban híres mamájáról a modell, aki példaképei közé sorolja Kate Moss-t és Miranda Kerrt is.

Fotó: Pagesix


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X