Főoldal > AKTUÁLIS > Nyolc érv a sárvári Spirit Hotel mellett (x)

Nyolc érv a sárvári Spirit Hotel mellett (x)

0

Írta:

Alig ért véget a nyár, még csak néhány hete ugrottál vissza a mókuskerékbe, de máris úgy érzed, felőrölnek a hétköznapok? Szökj el pár napra a sárvári Spirit Hotelbe***** és töltődj fel energiával! Legalább nyolc okunk van, hogy miért a Spiritet válaszd!

DPP_0593

  1. A Spirit Hotel Sárvár dombjai között, a csónakázótó szomszédságában, az erdő közepén épült. A szobák ablakából fantasztikus panoráma nyílik, amely ilyenkor ősszel festői látványt ígér.
  2. A Spirit Hotel közel 10.000 m² alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészlegében 22 medence várja, hogy megmártózz bennük.  A tágas belső tér, a baldachinos nyugágyak, a speciális fények és az élményfürdő csobogói tökéletes kikapcsolódást biztosítanak.
  3. Spirit Hotelben számtalan, személyre szabadható masszázst kínálnak neked. Akár szépülni, akár fogyni, akár csak relaxálni szeretnél, a Spirit kínálatában biztosan találsz kedvedre valót!
  4. A Spirit Hotel speciálisan kialakított szauna szentélyében kilenc különböző szauna típust próbálhatsz ki. A kétszintes, faburkolatú szaunaház nyitott kandallója mellől pedig eszméletlen kilátás nyílik a sárvári tavakra.
  5. A Spirit Hotelben egy helyen jelen van az egész világ! Akár egy hétvége alatt kipróbálhatod  a török hamam, az óegyiptomi razul, a tenger kincseit felhasználó thalasso vagy az ayurveda jótékony hatásait is!
  6. Számtalan beauty kezelés biztosítja, hogy ne csak kipihenten, de külsőleg is megújultan térhess haza a „miniszabiról”. A kozmetikai kezelések során a legmodernebb eszközökkel és természetes hatóanyagokkal gondoskodnak rólad.
  7. Ha úgy érzed, rád fér egy kis kivizsgálás, a mySPIRIT Egészségprogram gyors és fájdalommentes állapotfelmérésével néhány óra alatt mindent megtudhatsz szervezeted állapotáról.
  8. A Spirit Hotelben nemcsak arra figyelnek, hogy jól lakj, hanem a mindig friss és egészséges alapanyagoknak köszönhetően arra is, hogy egészségesen étkezz, sőt, ételallergia vagy érzékenység esetén külön is gondoskodnak rólad.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X