Főoldal > AKTUÁLIS > Gigi Hadidot megtámadták Milánóban

Gigi Hadidot megtámadták Milánóban

Gigi Hadidmodelltámadászaklató
0

Írta:

A modellt ez az eset ébresztette rá, hogy bizony benne is egy harcos lakozik.

Van egy férfi a világon, egy bizonyos Vitalij Sediuk, akitől nemcsak a jó ízlésű emberek, hanem a sztárok is viszolyognak. Mert hogy ez az ember rendszeresen inzultálja a hírességeket – Will Smith-től Bradley Cooperen és Leonardo DiCaprión át Kim Kardashianig.

Legutóbb pedig Gigi Hadidot pécézte ki magának – amikor a modell távozott a Max Mara milánói divatbemutatójáról, mögé osont, hátulról megragadta, és felemelte. Gigi azonnal védekezett: könyökével próbálta rábírni a férfit, hogy engedje el, és amikor ez megtörtént, majdnem üldözőbe vette (egyik testőre vette rá, hogy ne tegye).

Gigi később Lena Dunham „Lenny Letter” nevű feminista hírlevelébe írta azt az eset kapcsán, hogy ez ébresztette rá: bizony benne is ott lakozik egy igazi harcos. „Diákként röplabdáztam, és két éve kezdtem bokszolni, és az izmok tényleg nem felejtenek, de azóta nem voltam olyan helyzetben – mostanáig –, hogy meg kellett volna védenem magam” – írta.

„Amikor viszont az a férfi megragadott, ösztönösen így reagáltam. Nem választás kérdése volt. Bennem is egy harcos lakozik, ez nem is lehet vitás. Úgy éreztem, veszélyben vagyok, és meg kell védenem magam. Azt szeretném, ha a lányok szerte a világon megnéznék ezt a videót, és tudnák, hogy hasonló helyzetben meg kell védeniük magukat” – tette hozzá.

Gigi egyébként nemcsak arra büszke, hogy nem hagyta magát, hanem karrierjére is – annál is inkább, mert elmondása szerint az ügynökségek eleinte nem akartak vele dolgozni. „Folyton azt mondogatták, hogy fogyjak le, emiatt éjszakákat sírtam át. A mamám szerencsére mellettem állt, és azt mondta: ne félj, meg fogjuk találni a megfelelő embereket” – mondta.

A 21 éves modellek végül nem kellett drasztikusan megváltoznia a sikerért, sőt, elárulta, hogy kedvenc ételéről, a hamburgerről sem mondott le. Ugyanakkor tisztában van azzal, mennyire fontos dolog a mértéktartás, és bármennyire szeretne is, minden nap azért tényleg nem ehet hamburgert.

„Ehetek egészségesen, edzhetek minden nap, és egy-egy divatbemutató előtt tökéletesíthetem a testem olyanra, amilyennek ilyen alkalmakon lennie kell, de nem vagyok hajlandó egészségtelen szélsőségekre – erősítette meg egy interjúban, hozzátéve, hogy ha két egészségtelenebb megoldás közül kell választania, akkor is a kevésbé egészségtelent választja – ha én döntök, hogy egy tíznapos diétát tartok-e, vagy félévig csak salátán élek, akkor az előbbit fogom választani”. Reméljük, nem kell ilyen és ehhez hasonló lehetőségeket mérlegelnie, inkább továbbra is kiegyensúlyozottan étkezhet.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X