Főoldal > AKTUÁLIS > Katherine Heigl kikerekedett: kisfiút vár a színésznő

Katherine Heigl kikerekedett: kisfiút vár a színésznő

babacsaládKatherine Heiglpocakszínésznőterhességvárandósság
0

Írta:

A színésznő januárra várja kisfiát.

Katherine Heigl és Josh Kelley családja hamarosan bővül: a híres színésznő és férje eddig két örökbe fogadott kislányukkal alkottak „édes négyest”, ám a négyéves Adalaide és a hétéves Nancy hamarosan egy öcsikét is kap. Katherine januárra várja a babát, és már biztos, hogy fiú lesz. Babapocakja pedig egyre látványosabb: a napokban a kaliforniai Glendale-ben fotózták le, és bizony már jól látszik, hogy a világsztár nem csak néhány jó vacsorától kerekedett ki hastájékon…

A 37 éves színésznő egyébként nemrég azt nyilatkozta, hogy egyelőre még nem annyira érzi a várandósság eufóriáját, valami egész mást viszont igen. „Nem annyira érzem magam kismamának, inkább kis husinak – ez pedig Hollywoodban elég kemény dolog” – magyarázta, de azóta talán már változott a helyzet, hiszen cikkünk születésekor már úgy nagyjából a hatodik hónap vége felé kell járnia.

Katherine mindig is büszke volt arra, hogy szuper az alakja, amit elmondása szerint kiegyensúlyozott étrendjének a rendszeres mozgásnak köszönhet. Az 5 faktoros diétát követi, amivel nemcsak a napi ötszöri, körülbelül három óránkénti étkezést biztosítja szervezete számára, hanem azt is, hogy semmit se kelljen megvonnia magától: étrendjében szerepelnek fehérjék, rostok és ballasztanyagok, rengeteg víz, viszont zsírok és szénhidrátok csak mértékkel.

Szívesen szed a tányérjára például különböző húsokat burgonyával. Érdekes módon azonban a gyümölcsökért nem rajong. Kávét sem fogyaszt, ehelyett egy nagy csészényi antioxidánsokban gazdag teával indítja a napját.

Érdekesség, hogy nem tart otthon mérleget, mert – ahogy egy külföldi lap munkatársának elmondta – régen hajlamos volt túl sokat foglalkozni a súlyával. „Volt egy időszak, amikor minden nap megmértem magam, a kapott értéket felírtam egy papírra, majd kiszámoltam a testzsír-százalékom. Lássuk be, ez nem a legegészségesebb szokás” – mondta. Majd hozzátette, ma már abból látja, hogy változott-e a súlya, ha szűkebbnek, vagy épp bővebbnek érzi a ruháit.

Egy interjúja során elmondta, hogy szerinte Jennifer Aniston és Halle Berry a legcsinosabb színésznők Hollywoodban, majd hozzátette: régebben valósággal rajongott a nőies Kate Winsletért, akit folyton a súlyával cikiztek, ám ő senki kedvéért nem volt hajlandó ostoba diétákkal sanyargatni magát.

Katherine is inkább a rendszeres mozgásra szavaz – az 5 faktoros diéta értelmében heti 5 rövid edzést tart. Így készült a Felkoppintva című film forgatására is: a diéta atyja, Henry Pasternak heti ötszöri, egyenként 25-50 percnyi, kardio- és aerobik gyakorlatokból álló edzést írt elő neki, a forgatás alatt pedig ugrókötelezéssel és súlyzózással tartotta magát fitten

Korábban heti háromszor sportolt: az edzőteremben általában az ellipszis trénert vagy a jógaórákat választotta, a szabadban pedig sziklamászással vagy túrázással dolgozta le a kalóriákat – utóbbira már férje és kislányaik is elkísérhetik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X