Főoldal > AKTUÁLIS > Mihalik Enikő nem maradt sokáig Budapesten

Mihalik Enikő nem maradt sokáig Budapesten

alakedzésMihalik Enikőmodellszupermodelltestutazás
0

Írta:

A modell hazajött az ünnepekre, de hamar tovább is utazott.

Mihalik Enikő Magyarországra látogatott az ünnepek alatt, és Instagramján megmutatta, mi mindent csinált: fényképezkedett a gyönyörű Budai Várral a háttérben, pózolt a kutyájával, és a Four Seasons egyik medencéjénél is. A modell nem sokkal később tovább is utazott, Svájcban élvezte a csodás hegyi levegőt.

Korábban az Into The Gloss című divatmagazinnak arról mesélt, hogy Magyarország elég unalmas New Yorkhoz képest. Szó szerint ezt mondta: „Magyarországról jöttem, és így visszatekintve úgy gondolom, [Magyarország] elég unalmas. Mármint New Yorkhoz képest sok hely unalmas”.

Hello Budapest #CharlesTheBorder

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép, 2016. Dec 26., 08:43 PST

Persze nem akarjuk kiforgatni a szavait, hiszen bárkivel előfordul, hogy nem jól fogalmaz, vagy nem azt akarja mondani, mint ami mondandójából végül is kikerekedik, de az tény, hogy Enikő a napokban egyik Instagram-posztjához is azt írta megjegyzésként, hogy mennyire hiányzik neki New York, a Central Park meg a hó. Lehet, hogy a hosszú ideje ott élő modell életében a barátja mellett New York az igazi nagy szerelem? Az biztos, hogy a magyar modell az egészséges életmód szerelmese is. A coveteur.com –nak is elmondta korábban, hogy nagyon figyel arra, milyen „üzemanyaggal” működteti a testét. „Nagyon egészségesen táplálkozom, és még akkor is erre törekszem, ha épp korlátozottak a lehetőségeim. Inkább eszem egy adag zsírosabb ételből egy picit, mint hogy a csábító zsírmentes címkének bedőlve ismeretlen vegyszerekkel tömjem magam. Továbbá abban is hiszek, hogy ha rendesen táplálkozunk, nincs szükség extra vitaminokra, vasra, stb” – nyilatkozta.

#Budapest with #CharlesTheBorder

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép, 2016. Dec 26., 08:49 PST

A modell tehát nemet mond az ismeretlen adalékanyagokra és a különböző vitaminbogyókra is, de valamit nehezen tud visszautasítani. Ez pedig nem más, mint a mézzel édesített görög joghurt, illetve a mogyorófélék, amiket finom ízük mellett magas vas-, protein- és hasznos zsírtartalma miatt is szeret. „Az Edamame bab (zöld szójabab héjában főzve), répa, alma, mogyoróvaj meg az étcsoki is szuper, de az igazi gyengém a medvecukor. Erre soha nem tudok nemet mondani” – árulta el a modell, akinek az olasz konyha és a sushi mellett természetesen a magyar konyha, na meg a gulyás még mindig nagy kedvence.

Ami a sportot illeti, Enikő heti 4-5 alkalommal edz, ahogy az ideje engedi, és rendszerint előre meg kell tervezni, hogy mikor mit csinál. Mivel sokat utazik, személyi edzője gyakran elküldi neki, milyen feladatokat végezhet – ezek egy részét felszerelés nélkül, a hotelszobájában is meg tudja csinálni, máskor pedig rosszabb felszereltségű konditermekhez igazodnak. Bár rendszerint egyedül edz, Enikő szívesen jár csoportos órákra is. Egyik kedvence a soul cycle, de szívesen kipróbál más mozgásformákat is.

Fotó: Instagram

 


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X