Főoldal > AKTUÁLIS > 3 ok, hogy miért válaszd most Hajdúszoboszlót úti célul (X)

3 ok, hogy miért válaszd most Hajdúszoboszlót úti célul (X)

0

Írta:

10+10 akció keretében kedvezményduplázó ajánlatok

Hajdúszoboszló most is kiváló gyógy- és wellness szolgáltatásokkal és egyedi akciókkal vár. A 10+10 akció keretében kedvezményduplázó ajánlatok keretében foglalhatsz több szállodában. Az Aqua-Palace élményfürdőben március 14-ig még a szaunázás is ajándék. A Gyógyfürdőben pedig kedvezményes kezelési csomag biztosítja a gyógyulást.

10+10%-os kedvezményduplázó akció

Érdemes most Hajdúszoboszlón pihenni, hiszen több szálloda szolgáltatásait próbálhatod ki kedvezményesen a HajdÚSZoboszlói 10+10 akció keretében. Ha 2017.04.13-ig az akcióban résztvevő szállodák egyikében pihensz, akkor 10% kedvezménnyel foglalhatsz és plusz 10%-os szálláskedvezményre jogosító kupont kapsz, mely 2017-ben felhasználható.

A 10+10 akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

Aqua-Palace wellness élményei

A test és lélek megújulás segítik a kényeztető wellness szolgáltatások, melyekből az hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben bőven van választék. Ajánljuk a Thaimasszázst, mely egy száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik. Sajátossága, hogy a thai masszőrnők ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják a masszírozása során. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél. A masszázs hatását érdemes a téli időszakban szaunázással is kiegészíteni. Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben március 14-ig most ingyenes a szaunavilág használata.

Gyógyító víz és iszap

Hajdúszoboszlón a városi gyógyfürdőben, és a szállodai terápiákon kedvezményes gyógyászati csomag igényelhető. A Gyógyfürdőben a csomag napi 4 kezelést és fürdőbelépőt tartalmaz. A kúra csomag keretében a gyógyvízben való fürdőzés mellett a választható kezelések közül az egyik legkedveltebb az iszappakolás, mely az egyik leghatékonyabb kezelés. Nem csupán azért érdemes kipróbálni, mert a legendák szerint szépít – az iszappakolás igen jól enyhíti a reuma és az ízületi fájdalmak okozta panaszokat, anyagcsere-fokozó és fájdalomcsillapító hatással jár együtt. Narancsbőr ellen is hasznos.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X