Főoldal > AKTUÁLIS > Tavasszal is irány Hajdúszoboszló (X)

Tavasszal is irány Hajdúszoboszló (X)

Hajdúszoboszló
0

Írta:

Az alföld legkedveltebb üdülőhelyén, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának vízi élményei, kiváló wellness és gyógy szolgáltatások, valamint szórakoztató programok garantálják a vendégek számára az élményekkel teli felüdülést a tavaszi időszakban is Hajdúszoboszlón.

Gyógyulás, test-lelki megújulás és szórakozás egy helyen

Hajdúszoboszlón nemcsak a városi fürdőkomplexum egységeiben a Gyógyfürdőben, de a város szállodáinak fürdőrészlegein is biztosított a hajdúszoboszlói gyógyvízben való fürdőzés, a gyógykezelések igénybevétele. Az Aqua-Palace élményfürdőben és a szállodák wellness kezelőiben a kiváló masszázs és egyéb wellness kezelések hatására a megfáradt tested és lelked is megújulhat pihenésed alatt. A hajdúszoboszlói szolgáltatás kínálat részeként a szórakozás is garantált a pihenésed idején, az Aqua-Palace gyermekvilág szintjén minden hétvégén animációs programok, valamint a szörf épületben egyedi aktív programok közül választhatsz.

Kedvező szállásajánlatok, akciók

A hajdúszoboszlói szálláshelyek a tavaszi időszakban is kiváló szolgáltatásokkal, speciális csomagajánlatokkal várják vendégeiket. Még foglalhatóak az évindító 10+10 akció kampány ajánlatai. Itt a lehetőség, hogy ebben az évben két alkalommal is kedvezményesen pihenj Hajdúszoboszlón, válassz az akcióban résztvevő szállodák ajánlataiból. Ha 2017.02.01-04.13. között az akcióban résztvevő szállodák egyikében pihensz, akkor megduplázhatod kedvezményedet.

Az akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

 

Rendezvények, fesztiválok Hajdúszoboszlón

A tavaszi hónapokban a fürdő szolgáltatások mellett rendezvények, programok garantálják a szórakoztató kikapcsolódást Hajdúszoboszlón. A fürdőváros aktuális tavaszi rendezvényei a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok és a Szoboszlói Toros Napok kiváló programjait ajánljuk szórakozásként. Az évindító rendezvényeinken vendégeink lesznek Hernádi Judit, Szekeres Adrien, Vikidál Gyula és Szikora Róbert. Ezen kívül koncertek, nőnapi szauna szeánszok, és a helyi múzeumok tárlatai kínálnak még élményszerzési lehetőséget az itt töltött napok idejére.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X