Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Ratajkowski szexi és kihívó képet posztolt

Emily Ratajkowski szexi és kihívó képet posztolt

edzésEmily Ratajkowskifotóinstagrammellmodellszépségszexi
0

Írta:

A 25 éves modell újra megosztotta szexi képét az Instagramon.

Emily Ratajkowski világszerte sok ezer férfi álma, és ő szereti még tovább hergelni rajongóit – legutóbb például a LOVE magazin tavaly februári számában megjelent fotóját osztotta meg újra Instagramon, ahol lila parókában néz csábosan a kamerába. De ki az, aki először ezt veszi észre, hiszen a modell csak a kezeivel takarja el a melleit a felvételen!

Emily-t nem zavarják a kihívó képek és szerepek – attól sem rezelt be, hogy a DKNY új reklámjában csupán egy fekete alsónemű szettben lépett utcára. A modell elképesztő rajongóbázisa persze méltányolja a merészségét: az Instagramon 12 millió követője van, a fent említett cicitakargatós fotó pedig több mint 560 ezer szivecskét kapott.

Ahhoz, hogy bátran bevállaljon ilyen szexi reklámokat, fotózásokat, Emily-nek persze az is fontos, hogy mindig csúcsformában legyen – ezért nap mint nap meg is dolgozik. Ami az étkezéseket illeti, a szépség nem diétázik, inkább kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Persze azért vannak kedvencei.

„Imádom a húst. A szervezetem egyszerűen kívánja a vasat, szóval én biztos nem vagyok az a lány, akit csak salátával a tányérján fogtok látni a lapokban. Ennek ellenére tudom, milyen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, és az, hogy a szervezetem elegendő energiához jusson, hiszen így maradhatok csak fitt és egészséges” – nyilatkozta korábban az ELLE-nek.

Ha úgy gondolod, Emily sosem eszik egészségtelen ételeket, akkor tévedsz – a modell azt is elárulta, hogy bár összességében odafigyel arra, mit visz be a szervezetébe, de azért néha belefér egy cupcake vagy egy bagel is.

Olykor viszont teljesen elcsábul, és egy croissant majszol el a reggeli kávéja mellé. Ezt azért is szerencsés reggelre időzíteni, mert egy aktív nap során gyerekjáték lesz ledolgozni. Ami az ebédet illeti, Emily általában megelégszik egy szendviccsel, vagy egy kiadósabb salátával, vacsorára viszont már mindenképp beül egy étterembe. „Sosem vacsorázom otthon, mert nekem csak ilyenkor van lehetőségem arra, hogy végre szocializálódjak egy kicsit, találkozzak a barátaimmal, ismerőseimmel” – mondta.

Emily Ratajkowski

Ami a sportolást illeti, szerintünk egy ilyen testet csakis rendszeres, kemény edzésekkel lehet megőrizni, de Emily azt mondja, a konditerembe járást sem viszi túlzásba. Sőt, nagyon is fontosnak tartja, hogy a szervezetének rendszeresen pihenőnapokat biztosítson, amikor egy laza túrázással vagy egy-egy jógaórával kényezteti magát.

Egészsége és szépsége megőrzése érdekében pedig a nyolcas számot tartja szem előtt: igyekszik naponta legalább nyolc pohár vizet meginni, és minimum nyolc órát aludni – még akkor is, ha egyébként nagyon elfoglalt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X