Főoldal > AKTUÁLIS > Megunt ruháival most bárki segíthet (X)

Megunt ruháival most bárki segíthet (X)

Premier Outletruhagyűjtés
0

Írta:

Még 10 napig várják a felajánlásokat az Adok-Kapok Napok Adománygyűjtő Pontján

Az Adok-Kapok Napok jótékonysági ruhagyűjtő akció keretében az elmúlt években közel 220.000 jó minőségű felajánlás érkezett az Adománygyűjtő Pontba, mely több ezer krízishelyzetben élő családnak nyújtott segítséget. Idén már több mint 30.000 jó állapotú ruhaadomány, cipő és játék érkezett a Premier Outletbe.

A kezdeményezéshez több híresség – köztük Iszak Eszter és Sasvári Sándor – is csatlakozott, akik ruha, cipő és játék felajánlásaik mellett önkéntesként is támogatják a jótékonysági ruhagyűjtő akciót. Az Adok-Kapok Napok hivatalos félidei ruhaválogatásán a jótékonysági akció védnöke, Wolf Kati mellett Szabados Ágnes, Tornóczky Anita és Katus Attila is belevetette magát a ruhaválogatásba.

A beérkező adományok szétválogatása nem kis feladat. A jótékonysági akció szervezői kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a rászorulókhoz kerülő felajánlások valóban jó minőségűek legyenek: az akció alatt több tízezer cipő, ruhanemű, játék és egyéb adományt néznek át az önkéntesek, amik aztán az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével olyan rászorulókhoz jutnak el, akik sokszor minden igyekezetük ellenére jutottak bajba.

Megunt, feleslegessé vált, de jó állapotban levő ruháival most bárki segíthet! Az adományokat a Premier Outletben található Adománygyűjtő Ponton (106-os üzlet) lehet leadni minden nap – nyitvatartási időben. A biatorbágyi outletközpont boltjai is összefogtak a jó ügy érdekében: az adományozók segítségét akár 50%-os kedvezményre jogosító kuponokkal köszönik meg.

www.premier.hu

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X