Főoldal > AKTUÁLIS > Margot Robbie és párja ráálltak a babaprojektre

Margot Robbie és párja ráálltak a babaprojektre

anyaságbabaMargot Robbieszépségszínésznősztárterhesség
0

Írta:

A színésznő új szerepre készül – ez lesz a legfontosabb az életében.

Margot Robbie decemberben ment hozzá kedveséhez, Tom Ackerley-hez, akivel még anno a Suite Française című második világháborús dráma forgatásán ismerkedtek meg. Nagy a szerelem, tökéletes a boldogság, így hát nem is csoda, ha barátaik szerint a 26 éves színésznő egy ideje már nemcsak az esküvőre vágyott, hanem nagyon szeretne kisbabát is.

Szóval a legfrissebb hírek szerint egy kicsit vissza is vett a hollywoodi hajtásból, hogy férjével még idén elkezdhessék a babaprojektet. Az egyik külföldi magazin azt írja, hogy Margot és férje kötöttek egy egyezséget, mely szerint az esküvő után elég gyorsan szeretnének gyereket vállalni.

Margot még azt is kilátásba helyezte, hogy még idén szeretne szülni, ami már csak akkor jöhet össze, ha mostanáig titkolta, hogy legalább három hónapos terhes. Ezt viszont cikkünk születésének pillanatáig még nem jelentette be.

A színésznőnek kicsit talán nehéz lehet parkolópályára tenni a karrierjét, hiszen évekig várt a lehetőségre – ez A Wall Street farkasa című mozival jött el számára, és azóta tényleg nincs számára megállás. Játszott a Focus: A látszat csal című filmben, és a nemrég a mozikba került Tarzan legendájában a címszereplőt alakító Alexander Skarsgard szerelmét, Jane-t formálta meg, most pedig a Suicide Squadban őrül meg Joker kattant barátnőjeként.

Margot az őrületes szerepek mellett a meztelenkedést sem utasítja vissza. A Wall Street farkasában levette ruháit – nagyszülei emiatt még mindig nem láttak a filmet –, de a szexjelenet előtt a gátlásait kicsit nehezebben vetkőzte le: később elárulta, hogy nagyon is izgult, ezért három tequilát gurított le. Hogy ez egyenes út volt-e az eufóriához számára, az nem derült ki, mindenesetre Margot később a Deep Euphoria Calvin Klein arca is lett.

A diétázás nem az erőssége: kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Az edzésben viszont már sokkal lelkesebb, mint a diétázásban: fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X