Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Moss újra menyasszony lett?

Kate Moss újra menyasszony lett?

eljegyzésgyűrűházasságKate Mossszakításszerelemszupermodellválás
0

Írta:

Októberben vált el, de lehet, hogy ismét menyasszony a botrányhős modell.

Kate Moss 2011-ben ment hozzá Jamie Hince-hez, de bizony az a házasság messze nem lett „örökkön örökké”: a modell és párja 2016 októberében váltak el hivatalosan, de előtte 18 hónapig külön éltek.

De nagyon úgy tűnik, hogy a 43 éves hírességnek ez nem vette el a kedvét attól, hogy ismét komolyan elkötelezze magát valaki mellett, méghozzá elég gyorsan – a hírek szerint már az esküvőjét tervezi előkelő származású, tehetős kedvesével, Nikolai von Bismarckkal. Sőt, mostanában többször is lefotózták egy szemmel jól látható méretű gyémánttal a gyűrűs ujján.

Vajon ez már a jegygyűrűje? Vagy csak egy újabb ajándék a szerelmétől, amit a híres modell szívesen mutogat? Bárhogy is van, sokan remélik, hogy ezúttal minden másképp lesz, és a sztár boldog lesz a párjával, akivel egyébként már két éve együtt vannak.

Kate Moss-t egyébként sokan botrányairól ismerik, illetve akkor figyelnek fel a nevére, ha megint megmutatja fedetlen idomait. Ez rajongói szerint persze tök jó, lehetne még rendszeresebb, és persze abban is egyetértenek, hogy Kate-nek nem is kell szégyenkeznie, hisz nagyon csinos.

Ezt elmondása szerint annak köszönheti, hogy tényleg igazi örökmozgó: nem tud egy helyben ülni, és hetente legalább négyszer másfél órát sportol. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Az étrendjére is jobban figyel, mint régen. Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

Ami pedig szintén az egészségéhez kapcsolódik: Kate figyel a bőrápolásra és a megfelelő bőrvédelemre, például soha nem megy napra fényvédő krém használata nélkül. De napozás helyett szívesebben használ barnító krémet – az egyenletes barnaságot és természetesen ragyogó bőrt ígérő St. Tropez termékeit reklámozza is.

„Amióta csak kapható, St. Tropez önbarnító krémet használok, amióta csak kapható. Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.

Fotó: Mirror


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X