Főoldal > AKTUÁLIS > Demi Lovato mellbimbót villantott

Demi Lovato mellbimbót villantott

dekoltázsDemi Lovatoénekesnőmellszépségsztár
0

Írta:

A vörös szőnyegen hirtelen nagyon felforrósodott a hangulat!

em túlzás, ha azt mondjuk: minden tekintet Demi Lovatóra szegeződött, amikor az egykori Disney-sztár megérkezett az MTV Video Music Awards díjkiosztó gálára. A színész-énekesnő ugyanis egy teljesen átlátszó felső résszel készült Zuhair Murad szettben jelent meg a rendezvényen, amiből kilátszottak a mellbimbói.

A 25 éves híresség régóta elkötelezetten bátorítani akarja a nőket szerte a világon, hogy fogadják el magukat és szeressék a testüket – lévén, hogy neki is megvoltak a maga démonjai, amiket le kellett küzdenie azért, hogy ez a lány lehessen, akit ma látunk.

„A drogot mindenhová el tudtam rejteni. Szó szerint felcsempésztem repülőkre is, és amikor az első osztályon mindenki elaludt, ott használtam, vagy kimentem a mosdóba. Ha pedig volt velem olyan ember, aki nem drogozott, és mindig figyelt rám, akkor is megtaláltam a módját, hogy kokainhoz jussak” – árulta el egy 2013-ban készült interjúban.

A döbbenetes beszélgetés során Demi beismerte, hogy remekül manipulál embereket, és a drog hatására ezt folyamatosan meg is tette. Leginkább az anyukáját, Diannát befolyásolta, aki, bár sejtette, hogy a lánya szed valamit, de eleinte nem akart ezzel szembenézni, majd saját maga előtt is letagadta a nyilvánvaló tényeket.

„A világ minden segítségét megkaphattam volna, de nem akartam. Azt hiszem, 19 évesen volt egy olyan pillanatom, amikor felismertem, hogy alkoholistaként viselkedem. Már nem arról volt szó, hogy lázadozom, közben jól érzem magam, hanem arról, hogy ebbe tönkremehetek, és ezt nem akartam. Tudtam, hogy össze kell szednem magam” – mondta.

Étkezési zavarairól is őszintén beszélt: 8-9 éves korában kezdődtek a bajok, először túlevéssel, majd koplalással. „Eleinte, ha sütit sütöttem, megettem egy egész tepsivel. Majd innen eljutottam odáig, hogy utáltam a testem, és koplalni kezdtem. Éheztettem magam, vívtam a magam harcait, míg el nem jutottam arra a pontra, hogy vagy leállok ezzel, vagy meg fogok halni” – árulta el.

Nem Demi volt viszont az egyetlen a családban, akinek segítségre volt szüksége: anyukája is szenvedett a depressziótól és az étkezési zavaroktól, így együtt kértek segítséget. Az orvosi kezelés és a terápia hatása nem is maradt el, hiszen mára mindketten jól vannak, kiegyensúlyozottak, sőt, Dianna szerint most lettek csak igazán egy család. „Olyan büszke vagyok a lányomra, és boldog vagyok, hogy a dolgok jóra fordultak” – mondta a mama.

Demi napjainkban kiegyensúlyozott diétával és rendszeres sporttal tesz azért, hogy megőrizze testi-lelki egyensúlyát. „Heti 5-6 edzést iktatok be a személyi edzőmmel, de nem a fogyás miatt, hanem azért, mert egyszerűen szükségem van a sportra ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradjak és oldjam a stresszt. Sokat futok, bicajozom, bokszolok és jógázom” – sorolta Demi.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X