Főoldal > AKTUÁLIS > Őszi trend (X)

Őszi trend (X)

Háda
0

Írta:

Az idei őszi trend változékony és sokoldalú lesz, akárcsak az időjárás. A föld árnyalatai ismét jelen vannak a pasztell és letisztult árnyalatokkal együtt, melyek egész évben hódítanak nemcsak ősszel. Sikkesek és könnyedén kombinálhatóak más színekkel. Jó hír, hogy az erős színek is visszatérnek a konfekcióba. Burgundi tónusok, kék és zöld árnyalatok és a merész piros is jelen lesz, mindez akár kabátszínekben is megmutatkozik. A piros azért tökéletes választás, mert akár egy egyszerű unalmas looknak is játékos lendületet ad. Lehet szó egy piros cipőről vagy kiegészítőről is.

Megjelenésünkben a kontraszt legyen, ami dominál minket. A csíkos a pöttyössel, a kötött a selyemmel, csipke a szőrmével, a csillogós a matt felülettel, bármi, ami feltűnő és harmonikus kontrasztot teremt.

Anyagában a bársony, dzsörzé, szatén, gyapjú, selyem és áttetsző anyagok mind topp listásak. A kritikusabb testfelületeken kerüljük a vastagabb és a magas fényű anyaghasználatot, mert ezek nagyon erősítenek. Ugyanez igaz a mintázatra is, a nagy, feltűnő minta nagyít, míg az apró pont ellenkezőjét váltja ki. A mintákról most se kell lemondanod, akár még mintásat-mintással is viselhetsz. A kockás, csíkos és pöttyös külön és együtt is trendi külsőt biztosít.

Ha jobb idő van, akkor bátran alkalmazd a nyár egyik slágerét a hálóing szerű ruhácskád, egy kötött pulcsival és harisnyával kombinálva. De akár még egy crop top is megállja a helyét egy áttetsző tunika alá.

A hétköznapok sztárja a farmer, ami örök és soha nem megy ki a divatból. Jó hír, hogy minden alkat megtalálja a hozzá legközelebb álló fazont, mert a farmer gyártói már minden stílust és fazont létrehoztak. Nyugodtan viseld sportos öltözéked, vagy egy casel business outfit darabjaként. Amire érdemes figyelni a koptatások és a szaggatások elhelyezkedése, segítségükkel vékonyíthatunk alkatunkon, de a kritikusabb testrészünket nagyíthatja is.

A legerősebb impulzusokat a bársony, színes csíkozás és a plisszír váltja ki. Ezek bármelyikében a legtrendibb street stylet hozod majd.

Idén ismét visszatér a vastag öv, melyet ruhára, tunikára, kabátra is helyezhetünk. Szépen kiemeli majd vékony derekunkat.

Őszi csizmában a vastagabb sarok, a combig vagy bokáig érők is jelen vannak, különböző kivágásokkal díszítve. A nyitott orrú, fűzős cipő magas és lapos változata is nyerő, illetve a különböző torna és sportcipők bármelyike. Egy monochrome szetthez, ami egyszínűséget jelent, nagyon vagány például egy színes cipellő.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra, vagy csak nincs energiád a kincsek keresgéléséhez, akkor látogass el az oldalunkra inspirációkért  és/vagy jelentkezz be egy INGYENES stílustanácsadásra, ahol pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el. További ötletek és képek

Ágoston Bettina

Háda stylist


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X