Főoldal > AKTUÁLIS > Kihagyhatatlan nyári program – SCITEC MUSCLE BEACH (X)

Kihagyhatatlan nyári program – SCITEC MUSCLE BEACH (X)

erősport
0

Írta:

Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Scitec Muscle Beach, az izmok és az erősportok első és legnagyobb szabadtéri fesztiválja. Augusztus 3-5-én versenyek és egyéb változatos programok várják mindazokat, akik kilátogatnak a Plázs Siófokra.

A testkultúra, ha jól belegondolunk, a nyárról szól. Egyrészt, mert az egész éves kemény munkával felépített fizikumot nyáron lehet megmutatni. Másrészt, az erősport és a testépítés a télből is nyarat csinál az edzőteremben.

Érdekes módon a testépítő/fitnesz versenyszezon pont tavaszra és őszre koncentrálódik, a nyár kvázi holtszezon, azaz csak volt holtszezon, míg meg nem jelent a Scitec Muscle Beach, amely az elmúlt hét évben elképesztő löketet, motivációt adott a testépítés és erősport szerelmeseinek. Egészen hihetetlen, hogy ezrek készülnek fel akár Muscle Beach valamelyik versenyére, akár csak azért, hogy látogatóként a legjobb formájukat prezentálják az izmok és az erő fesztiválján.

A Scitec Muscle Beach három nap őrült forgatag a Team Scitec tagokkal, a haverokkal, rég nem látott ismerősökkel vagy akár a sportág szupersztárjaival. Mindenki ott lesz, szerte az országból, sőt a határon túlról is. Reméljük Te is!

Szórakozásodról változatos programkínálat gondoskodik. A Plázs Siófokra kilátogatók az egész nyáron, tehát ezen a hétvégén is, ingyen használhatják, a legjobb gépekkel felszerelt szabadtéri edzőtermet, a Scitec Summer Gym-et. A gépparkról a Mens Mentis edzőtermi felszerelés forgalmazó cég gondoskodik. A Team Scitec testépítő és fitness versenyzői, sztárjai egész hétvégén rendelkezésre állnak egy közös fényképre, beszélgetésre. Edzeni is fognak, ami mindig is hatalmas érdeklődésnek örvendett. Igazi világsztárok is tiszteletüket teszik a rendezvényen: a Mr. Olympiára készülő profi testépítő Brandon Curry és a szintén profi versenyző felesége, Brandy Leaver illetve az erősember sport jövője, Mateusz Kieliszkowski, aki egy kézzel ki tud nyomni a feje fölé 150 kilót.

Emellett párhuzamosan folynak majd a fizikum és az erő versenyei. Az erőemelők pénteken felhúzásban, szombaton pedig fekvenyomásban mérkőznek meg. Hagyományosan nagy népszerűségnek örvend „strongman”, erősember verseny, ami természetesen idén sem marad el. Ahogy a crossfit és a mas wrestling (bothúzás) sem. Szombaton a legjobb testű lányok és fiúk is színpadra állnak, Mr. Physique, Ms. Bikini és Wellness kategóriákban.

A komoly versenyeket olyan vicces programok is színesítik, mint a Team Scitec tagok strandröplabda és vízibicikli versenyei. A sportoláshoz vagy a nézelődéshez az egész nyáron nyitvatartó Scitec Fresh Bar biztosítja a frissítőket.

A Scitec Muscle Beach idén is kihagyhatatlan program azoknak, akik szeretik az erősportokat és a napfényt. Találkozzunk augusztus első hétvégéjén Siófokon!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X