Főoldal > AKTUÁLIS > Az őszi gardrób kulcsdarabja a kötött pulóver! (X)

Az őszi gardrób kulcsdarabja a kötött pulóver! (X)

pulóver
0

Írta:

Hamarosan itt a pulcsiszezon, amikor finomabbnál finomabb, puhábbnál puhább anyagokba lehet burkolózni a hideg elől. Nem számít, hogy vagány mintás, puha zsenilia vagy garbós pulóver mellett döntesz, az F&F idei őszi-téli darabjai között biztosan megtalálod azt, amire szükséged lesz a már vészesen közeledő őszi szezonra. Az F&F segítségével most bemutatjuk azokat a fazonokat, színeket és mintákat, amiket bármikor tudsz sportosan, de akár elegánsan is viselni a megfelelő darabok kombinálásával és stílusosabbak, mint valaha!

Bátran variáld a színeket! Ha felmerül a kötött pulóver gondolata, először általában mindenki valamilyen sötét színre asszociál, mint például a fekete, szürke vagy barna, de ennek miért is kellene így lennie? Válassz egy élénk színű pulóvert és kombináld egy színben hozzá passzoló nadrággal!

A 2018-as év tele van régi stílusok újraértelmezésével, a szezon egyik legújabb trendje idén a zsenilia használata, így ha a szekrényed mélyén lapul egy ilyen darab, vedd elő, vagy bátran szerezz be egy újat bármilyen feltűnő színben! Ha viszont inkább egy visszafogottabb stílus mellett tennéd le a voksod a bővebb, úgynevezett oversized kötött pulcsikkal soha nem fogsz mellé, hiszen örök klasszikusnak tekinthetők. Viselheted sportosabban egy farmerral vagy épp csinosan akár pliszírozott szoknyával. Ha az utóbbi mellett döntesz, bátran kombináld sportcipővel, így ez a viselet tökéletes akár rohanós hétköznapokra is, ugyanakkor szuper sikkes marad az összeállításod.

 

További inspiráció: f-f.com

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X