Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki Kate Hudson 6 héttel a szülés után

Így néz ki Kate Hudson 6 héttel a szülés után

babaedzéskate hudsonkismamakülföldi sztárpluszkilóksztársztáranyukaszülés
0

Írta:

Szerinted időben, vagy túl korán kezdte el az edzést?

A sztárvilágban gyakori, hogy egyes hírességek szinte már a szülés utáni héten elkezdenek alakjuk visszanyerésén dolgozni. Azt nem tudjuk, Kate Hudson pontosan mikor kezdte újra az edzéseket, de az tény, hogy 6 héttel a szülés után mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy a kanapén lustálkodó anyuka: a 39 éves színésznőt a napokban kapták lencsevégre Los Angelesben, amikor kislányát, Ranit magához ölelve, edzőcuccban sietett épp valahová.

Szerinted épp jókor kezdte újra az edzéseket, vagy ez azért még korai?

Kate egyébként sosem volt egy lusta lány, sőt, épp ellenkezőleg, a sport nála egyszerűen az élet, a mindennapok része. Ő az a híresség, aki amúgy fél órába is bele tud sűríteni egy jó kis mozgást! „Ha csak 20 perced van, az is elég lehet egy kiadós edzésre. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de eléggé intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta korábban.

Egyébként a hét 6 napján izzasztja meg magát, vékony és nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre. Leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X