Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora titokban vele randizgat

Rita Ora titokban vele randizgat

Andrew Garfieldénekesnőkülföldi sztárRita Oraszerelemszínészsztársztárpár
0

Írta:

Szerinted összeillenek?

Bármilyen hihetetlen is, külföldi lapok egymás után számolnak be arról, hogy Rita Ora összejött Andrew Garfielddal (igen, Emma Stone jóvágású, jófiús exére gondolunk, akire te is talán A csodálatos Pókember filmekből emlékezhetsz leginkább). Nos, hogy Rita „rosszkislány” Ora és Andrew hol találkoztak, és mégis hogyan történhetett, hogy épp egymást szemelték ki, az rejtély, de az énekesnő barátainak elmondása szerint Rita mesélte nekik, hogy úgy egy hónapja tart a románc, és hogy mindketten úgy érzik, valami hihetetlen és “nagyon valódi” van most köztük.

Bár kissé nehéz a személyes találkozókat összehozniuk, a két híresség mégis úgy érzi, erre a különleges kapcsolatra vigyázniuk kell, és ki kell tartaniuk egymás mellett. Egy dolog biztos: Ritát legutóbb egy jótékonysági koncerten fotózták le (fenti kép), és mi bizony rég láttuk őt ennyire felhőtlenül boldognak.

Te mit gondolsz? Szerinted összeillenek?

rita ora andrew garfield

Hogy mivel vette le a lábáról Andrew-t, az sokak szerint nem is lehet kérdés – Ritának ugyanis nincs baja a szexualitással vagy a meztelenséggel. A nyilvánosság előtt és a közösségi médiában is szereti merészebb holmikban megmutatni a testét – vannak, akik szerint ez már unalmas is, annyiszor csinálta és csinálja –, saját bevallása szerint ezt nem azért teszi, mert el lenne szállva a kinézetétől vagy az alakjától. Ezért nem is kérkedne mondjuk a meztelenségével.

Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el.

Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

A hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Korábban Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes az énekesnő. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X