Főoldal > AKTUÁLIS > Így ismerkedett meg szerelmével Palvin Barbara

Így ismerkedett meg szerelmével Palvin Barbara

dylan sprouseinterjúmagyar modellmodellPalvin Barbaraszerelemsztár
0

Írta:

Szinte hihetetlen, de a nagy szerelemből majdnem semmi sem lett.

A világszerte ismert magyar modellről nemrég írtuk meg, hogy összeköltözött a párjával, és azóta már egy különleges közös interjú és fotósorozat is megjelent róluk a W magazinban. A képek a hetvenes évek világát idézik, és ezeken nekünk Barbi és Dylan Sprouse tényleg úgy fest együtt, mint egy igazi amerikai álompár.

A kapcsolat persze – ahogy ez sokszor lenni szokott – nem indult épp könnyen, erről is vallanak a páros interjúban. Egy partin találkoztak, ezt követően Barbi bekövette Dylant az Instán. A srác erre – csak hogy kimutassa, őt is érdekli a lány – küldött neki egy kedves üzenetet, benne a telefonszámával, amire fél évig nem kapott választ.

Barbi ezt azzal magyarázza, hogy nem volt épp jó passzban, de szerencsére végül jól alakultak a dolgok, és immár több mint nyolc hónapja nagyon boldogok együtt. Egymás családjával is találkoztak, illetve ahogy már fent is említettük, összeköltöztek, már csak arról kell egyezségre jutniuk, ki a jobb szakács. Dylan szerint Barbi főz jobban, ő viszont azt mondja, csak ő van többet a konyhában. Leginkább arra törekszik, hogy kevés hozzávalóból egészséges, de azért ízletes ételt készítsen – állítása szerint Dylan nem ennyire egészséges menüket szokott összeállítani, viszont neki jobban ízlik, amit szerelme tesz az asztalra.

Barbi egyébként nyilván figyel az alakjára és megjelenésére, hiszen szépsége a védjegye. És apropó szépség: már évekkel ezelőtt felfedezte magának a divatszakma, és szépsége előtt már jó ideje behódolt a divatvilág. Fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a brit Vogue, és nem kisebb cégek divatbemutatóin vonult fel, mint a Louis Vuitton vagy a Chanel, pedig akkor még 18 éves sem volt!

Barbi persze nemcsak rajongást és álommunkákat kap, hanem olykor negatív kommenteket is. Tavaly sokan támadták alakja miatt, mondván, hogy egy kicsit több időt kellene edzésre fordítania, mások szerint viszont a magyar modell így tökéletes, ahogy van.

Ő maga korábban azt nyilatkozta a WellnessCafe-nak, hogy figyel az alakjára, és néha, egy-egy fontos esemény előtt diétázik. „Ha két hét alatt szeretnék leadni mondjuk 5 kilót, akkor van egy olyan diéta, hogy csak tojást, vagy csak húst eszünk. De mivel nagyon szeretem a tojást, és a húst is, ez nem jelent számomra gondot. Egyébként mindent eszem, csak mértékkel” – árulta el.

A modell régebben a fiúsabb sportokat szerette: sokat focizott, illetve kosárlabdázott. Manapság inkább a pilatest vagy a bikram jógát választja, ezen kívül pedig rendszeresen fut. „Szeretem a testmozgást. Így vezetem le a feszültséget, mert a modellkedés nem kevés stresszel jár” – árulta el Barbi.

„Ha New Yorkban vagyok, a munkák után minden nap megyek edzeni a szálloda konditermébe. Itthon is naponta szeretek mozogni, de ha kevesebb időm van, akkor minden másnap sportolok. Szerintem a mindennapi futás a legegészségesebb” – tette hozzá.

Barbi számára a rohanó életmód, pontosabban a rendszeresség betartása okoz némi problémát. „A rendszeres étkezéssel mindig bajban vagyok az időeltolódás miatt, illetve az alvással is, mert repülőgépen nem tudok aludni. Tehát ha reptérről megyek dolgozni, aztán megint repülök, az elég fárasztó” – mondta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X