Főoldal > AKTUÁLIS > Gal Gadot köldökig kivágott felsőben pózol

Gal Gadot köldökig kivágott felsőben pózol

csodanődivatdivathétGal GadotGivenchykülföldi sztárpárizsi divathétsztárWonder Woman
0

Írta:

A Csodanő ebben a rizikós szettben is csodálatosan festett.

A párizsi divathéten is számos híresség megfordult, és talán nem túlzás, ha azt állítjuk: közülük Gal Gadot volt az egyik legcsinosabb. A Wonder Woman című 2017-es mozifilm címszereplője ugyanis egyszerre volt bájos, elegáns, csinos és nagyon szexi – nézd csak meg, milyen elragadóan festett ebben az igencsak mélyen dekoltált felsőben.

Alakjáért régóta keményen megdolgozik, és nem ijedt meg attól az edzéstervtől sem, amit a Csodanő megformálása előtt kellett végigcsinálnia. A 33 éves színésznő több hónapon át készült a filmre. Hetente háromszor sportolt edzőteremben, és kétszer „házi feladatként” otthon kellett megadott gyakorlatokat teljesítenie edzői utasításainak megfelelően.

Edzéstervében szerepelt többek közt kungfu, kickbox, capoeira, brazil jiu-jitsu, sok guggolás, kardvívás, húzódzkodás és súlyzós gyakorlat.

A világsztár egyébként nem most ismerkedett meg az önvédelmi sportokkal és fegyverekkel: korábban két évet töltött harci oktatóként az izraeli védelmi erőknél. Olyan ügyesen bánik a fegyverekkel, hogy a Halálos iramban mozik alkotóinak nem is volt kérdés, hogy neki adják Gisele szerepét.

Gal ráadásul – „rendes” fiús csajként – imád motorozni, és nem mellékesen jól is csinálja. Ezért hát a Halálos iramban mozik forgatásán a motoros jeleneteket is ő forgatta le, nem a kaszkadőrök.

Azt pedig így első ránézésre kevesen mondanák meg róla, hogy amúgy kétgyerekes anyuka: férjével, Yaron Versanóval két kislányuk van. A nagyobbik, Alma már hétéves, a kisebbik, Maya pedig 2017 márciusában született.

A színésznő már öt hónapos terhes volt Mayával, amikor kiderült: a Wonder Woman bizonyos jeleneteit újra kell forgatni. Így hát újra felvette a Csodanő-szerkót, és állítólag zokszó nélkül megcsinált mindent újra, amit csak kért tőle a rendezőnő. A pocakját pedig utómunkával tüntették el a felvételekről.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X