Főoldal > AKTUÁLIS > Palvin Barbara szexi képeit imádjuk

Palvin Barbara szexi képeit imádjuk

magyar modellmodellPalvin BarbaraSports Illustratedsztár
0

Írta:

Decemberben a Sports Illustrated már elhintette a közösségi médiában, hogy ennél szexibb képek még nem készültek Barbiról. Hát, sokat kellett várni a fotókra, de most végre megnézheted őket, és eldöntheted, hogy szerinted ez igaz-e.

A Sports Illustrated magazin munkatársai még decemberben elhúzták a mézes madzagot Palvin Barbara rajongóinak orra előtt, ugyanis azt írták: soha nem készültek még szexibb felvételek annál, mint amilyeneket következő fürdőruhás számukban láthatunk Barbiról. A magazin megjelent, a képeket pedig a neten is csekkolhatjuk: ide kattintva tudod a fotósorozatot megnézni. Na és persze eldönteni, hogy szerinted készültek-e valaha ennél dögösebb felvételek a magyar modellről.

Egyet Barbi is megosztott a képek közül, íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sports Illustarted Swimsuit 2019 is out now. Go buy your copy! And head to SI.com/swimsuit to see my gallery and all the beautiful girls. 💙 #SISwim

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés, Máj 8., 2019, időpont: 7:51 (PDT időzóna szerint)

Palvin Barbara 2016-ban volt először látható a Sports Illustratedben, és bár abban az évben nemcsak dicsérő szavakat, hanem elég kemény kritikákat is kapott, a híres-neves magazin 2017-ben és 2018-ban is visszahívta szerepelni őt.

Nem először, és valószínűleg nem utoljára támadták őt az alakja miatt, ő viszont nem a soványságot hajszolja. Barbi korábban azt nyilatkozta a Well&fit-nek, hogy figyel az alakjára. Ez egy-egy fontos esemény előtt kifejezetten igaz. „Ha két hét alatt szeretnék leadni mondjuk 5 kilót, akkor van egy olyan diéta, hogy csak tojást, vagy csak húst eszünk. De mivel nagyon szeretem a tojást, és a húst is, ez nem jelent számomra gondot. Egyébként mindent eszem, csak mértékkel” – árulta el.

A modell régebben a fiúsabb sportokat szerette: sokat focizott, illetve kosárlabdázott.  Manapság inkább a pilatest vagy a bikram jógát választja, ezen kívül pedig rendszeresen fut. „Szeretem a testmozgást. Így vezetem le a feszültséget, mert a modellkedés nem kevés stresszel jár” – árulta el.

„Ha New Yorkban vagyok, a munkák után minden nap megyek edzeni a szálloda konditermébe. Itthon is naponta szeretek mozogni, de ha kevesebb időm van, akkor minden másnap sportolok. Szerintem a mindennapi futás a legegészségesebb” – tette hozzá.

Barbi számára a rohanó életmód, pontosabban a rendszeresség betartása okoz némi problémát. „A rendszeres étkezéssel mindig bajban vagyok az időeltolódás miatt, illetve az alvással is, mert repülőgépen nem tudok aludni. Tehát ha reptérről megyek dolgozni, aztán megint repülök, az elég fárasztó” – mondta.

Barbi szépségtrükkjei:

„Folyékony alapozó helyett a púdert ajánlom, mert az hagyja levegőzni a bőrünket. Sokan mondják, hogy este mindig mossuk le a sminket, ezt én is fontosnak tartom. Emellett ha minden nap minimum kétszer lemossuk az arcunkat hideg vízzel, nemcsak szebb lesz a bőrünk, hanem fel is frissülünk!” – tette hozzá.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X